Rabu, 3 Februari 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

Masih gigih menyertai contest hehehehe :)...Contest kali ni dianjurkan oleh Pretty Zaza.

Dipetik dari blog Pretty Zaza:

Bersempena dengan tahun baru 2010 yang juga merupakan tahun kedua saya kat dunia blogger..., saya dengan sukacitanya ingin menganjurkan PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST ni..


KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN BLOGGER.. ANDA SEMUA DIJEMPUT BERAMAI-RAMAI MEMERIAHKAN CONTEST PERTAMA ANJURAN SAYA NI!!


Apa yang perlu dibuat:


* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..
( HEHEH.. Tak MANJA pun TAKPE la, janji muka baby!! CAMNER posing pun, tetap nampak COMEL! )

* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja tau!!
( Kata, "BABY FACE" contest ?.. Mesti la kena fokus kat muka kan?!!)


TERMA DAN SYARAT :


1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Februari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Februari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Februari 2010.


BERITA BAIK...

* ANAK/ANAK SAUDARA/ADIK/CUCU/CICIT... SEMUA PUN BOLEH JOIN..SUKAHATI ANDA!! JANJI.. MEMENUHI TERMA & SYARAT KAT ATAS!!


HADIAH-HADIAH MENARIK SEDANG MENANTI PARA PEMENANG... HADIAH APA TU..? TUNGGUUUUU.........

Setelah dibelek2, aku pilih gambar ni:

Nama: NUR DAYANA INSYIRAH BINTI ZULKEFLAI ( aka E-EIN)

Tarikh Lahir: 18 Mac 2009
Umur:10 bulan

Jantina: Baby girl of course!
Masa ni umur E-ein 7 bulan...gambo lepas mandi :)

Terima kasih kepada puan penganjur, kwn2, sempat lagi join nih! :)
Dateline 5 Feb 2010!

12 ulasan:

Ain berkata...

gud luck cat...

sejuknya e-ein tak pakai baju....hehehe....

mummyseri berkata...

good luck eein..
comel eein..
kite da draf contest ni nnt nk post jugek:)..

MamaCira berkata...

gud luck cat & e-ein!!
aku pun turut serta jugak contest ni..

*cat, zaza belum puan lagi.. masih anak dara sunti.. :D

CatlinaFly berkata...

ain: e-ein tu suka je tak pakai baju hihi nak pakaikan baju mcm berperang dgn dia hihi

CatlinaFly berkata...

seri: jom join jom!good luck too! :)

CatlinaFly berkata...

fareeni: noted, tapi title puan leh pakai pada yang dah berkahwin dan yang belum :) tanda hormat tu..:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ololololol..comel sunggoh
cam baby doll
hehehe

gud luck dear!

CatlinaFly berkata...

rose: macih rose!

temp. housewife berkata...

awh so cute.

CatlinaFly berkata...

nur: tq :)

Izan Ishak berkata...

e-ein tomeii...muka selamba je ye!
anayway..good luck catlina..

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.