Jumaat, 5 Februari 2010

Zaman koya hik hik

Sapa minat Feminin dulu2 angkat tangan!Ok..fine..kuakui mmg vokal diorang tak berapa la nak dibandingkan dgn penyanyi2 zaman sekarang..tapi salute la coz diorg ni antara generasi awal girls band..lepas tu byk lagi yang muncul (Elite, Res2, M'steen)....Sape yang tak boleh lupa rambut pendek potongan Mia Farrow, baju sedondon dan tarian Feminin yang mcm exercise warming up tu hihihihi...tapi lagu yang aku suke, Kini, bukan Untukmu yang kat bawah ni...Masa Feminin mula muncul, aku sekolah lagi, Form 1(tahun 1993)...kawan2 sekelas aku dulu suke sgt menyanyi lagu ni dgn gaya tarian sekali!Sape yang dapat menari gaya Feminin mmg kira hebat lah masa tu wakakakakaka...(aku tak terlibat dalam tari menari ni k..) ..wah dah 17 tahun berlalu!Mana pegi semua ahli2 Feminin sekarang ye?yang aku tau ade sorang dah berkeluarga serta dah pakai tudung.Alhamdulillah!




14 ulasan:

temp. housewife berkata...

K.nur pun minat Feminin dulu. hihihi. bestla tajuk tu "Zaman Koya". Koya sikit2 takpo jge banyok2. ehehehe

Wan Anie berkata...

haha.. saya dulu koya nok jadi penyanyi jugak... haha

haah terjumpa seorang ahli feminin nama ina ke apa dah lupa... pakai tudung dah.. tu pun dia yg bagitau kalau tak xde cam pun.. duk asyik sembang jer... rupanya artis huhu

lin muhamad berkata...

i minat juga feminin...i love their song..'kini'

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

sebaya upenye kita weh cat..1993 form 1..

80's babies..:-)

kite pon sker feminin

siap ade tampal2 pposter dalm bilik..kah kah kah

CatlinaFly berkata...

k.nur: hihi ho..jange koya lebih2 dih, tak siap kijo nati :)

CatlinaFly berkata...

wan anie: deq nor kot? hehe..ntah dah lupe dah sape name dia..

CatlinaFly berkata...

lin: ha ah lagu kini one of their evergreen song...

CatlinaFly berkata...

rose: :) welcome to 80's babies club!

kakngah berkata...

hahahaha!! zmn2 aku sklh gak tu.. hbs sume potong rambut cam feminin...

h4ni3 berkata...

errkk.. saya sorang je ker yg tak minat feminin? kuikuikui

aznitaz berkata...

sy minat elite tp lagu feminin pon layan gakks..mmg happening time tu siap tiru dressing derang yg lawak tuu..tp skang kalo gi karaoke pon lyn lagu derang hehehe

Ain berkata...

akak pun minat jugakkk....

suka lagu untuk mu....

♥ Ummi Hanie ♥ berkata...

salam kak catlina...

sy pun penah jadik peminat feminin dan lgu ni dulu..time tu i baru sekola rendah..hee..zaman dahulukala..dak kecik lg.. :p

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.