Rabu, 10 Februari 2010

Vote for Us!:KedaiGambarKami



Salam kawan2...entry ni ditujukan khas buat pelanggan2 KedaiGambarKami dan juga bakal2 pelanggan kami :). Malaysian Online Baby Shops (MOBS) telah menganjurkan MOBS Buyer's Choice : BEST ONLINE BABY STORE yang akan tamat pada akhir Februari 2010. Dan minta jasa baik para customer samaada yang pernah beli photobook atau blog header, utk singgah ke sini (atau klik logo di bawah utk vote kami seikhlas mungkin berdasarkan servis yang anda terima dari kami)...Teruskan scroll entry ini, ade freebies utk voters KedaiGambarKami!


Anda cuma perlu nyatakan seperti berikut:

Just leave a comment here with...(boleh copy paste yang kat bwh ni..)
Store Name : KedaiGambarKami
Store Website :
http://kedaigambarkami.blogspot.com
Store email : catlina7@yahoo.com

Your Name :
Your email :
Tell us WHY you vote them?
(reasons like super friendly seller, very cheap price, huge variety of choices, always giving free gifts, etc etc.. you get the drift)

I will be taking nominees till end of Feb 2010.
So you have plenty of time to nominate.


Even if someone has already voted that store, nominate them again if you think they deserve it.

By the way, you can nominate more than 1 store.
Nominate as many as you like :)

So keep those nominations coming in.
Remember, this is for baby/kids/maternity stores in Malaysia only ya.. hehehe.


Thank you for being a part of MOBS !!!

"The best part is bukan sahaja best sellers/shop yang dapat high votes akan win this MOBS Buyers Choice,pengundi juga akan berpeluang utk menang!

Dan ...KHAS BUAT VOTERS, lepas vote, sila tinggalkan komen (& email anda) di sini dan sy dengan berbesar hati ingin memberi hadiah kepada supporters kami iaitu berupa customised blog LOGO bersaiz 125x125 beserta coding percuma utk blog/blogshop anda!"

Contoh-contoh blog logo:

25 ulasan:

mummyseri berkata...

Salam..catlina
kite da vote :)..
good luck ye..

firahadifa berkata...

i pon da vote.. all da best!

mamaaerish : berkata...

slm,
eb da vote... gd luck dear... (",)

CatlinaFly berkata...

mummy seri
firadifa
mamaaerish

terima kasih byk2 (hug hug)

nanti email sy berkenaan blog logo, nak kaler ape dan ade gmbr tertentu tak nak letak kat situ ;)

desirequeen berkata...

dah vote for u... good luck my dear

mummy_ayu berkata...

dah vote dah cat....good luck dear!!!

NURUL berkata...

Mai...
nurul da vote... ;)

*CD gambo tu kan, nurul buat month by month...nak mintak mai tulun pilih pic2 yg terbaik utk photobook tu, leh x?sbb ada some pic yg kabur2 etc....buleh??;)

CatlinaFly berkata...

nik: terima kasih :)

CatlinaFly berkata...

mummy_ayu: :) tq tq :D nti sy contact by email k?

CatlinaFly berkata...

nurl: no prob :) boleh2 y sy pilihkan gmbr terbaik nanti ye

ezan berkata...

of course la vote kan.. hehehehe... i'm done! good luck!

CatlinaFly berkata...

ezan: macih! nanti sy email k..

unlisted_one berkata...

kalau tak pernah beli ape2, boleh vote ke Catlina?

CatlinaFly berkata...

nia: oh, boleh , tapi terpulang..nia boleh komen maybe pasal blog layout user friendly ke atau ape yang nia rasa yang best kat blogshop sy ngeee..

h4ni3 berkata...

cat.. dah vote juga
semoga vote ini membantu untuk kemenangan kedaigambarkami :)
good luck cat! :D

Ain berkata...

gud luck cat....

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

yana dah vote :D

mariaariffbaby berkata...

Dear catlina..

good luck for this contest.

kita pun dah vote.
suka if kekawan kita menang!

kedaigambarkami berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kedaigambarkami berkata...

dear kak ain
yana
maria

thanks a lot..sy hargai sngt2 dan moga2 salah satu voters kedaigambarkami juga berjaya meraih hadiah dlm MOBS voting ni...dan sila emel ke catlina7@yahoo.com utk redeem logo anda..ye? thanks again..

mommyYen berkata...

hi cat
dah vote,gud luck ya..

CatlinaFly berkata...

yen: macih ye, nanti sy email u :)

chugie berkata...

hi cat, sy dh vote tuk awk.. hope awk menang ye.. nnti kite try uar2 kan tuk vote awk dlm blog ek..

kedaigambarkami berkata...

chugie: terima kasih!love ya!

~~@lyci@~~ berkata...

salam...

alycia dah vote.. gud luck cat ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.