Jumaat, 5 Mac 2010

Aku.....diva??


Dari Wikipedia:
Diva:a celebrated female singer. The term is used to describe a woman of outstanding talent in the world of opera, and by extension in theatre, cinema and popular music. The meaning of diva is closely related to that of "prima donna". The word entered the English language in the late 19th century. It is derived from the Italian noun diva, a female deity. The plural of the word in English is "divas"; in Italian, dive [ˈdiːve]. The basic sense of the term is "goddess",[1][2] the feminine of the Latin word divus (Italian divo), a male deity.

Tapi ade sesetengah mengaitkan istilah diva dgn perangai yang demand lebih , sombong atau mengada2 bila penyanyi tu dah jadi glamer seantero negara/dunia....

Oh no!no!sama sekali entry ni tak berkaitan diva di atas ye...sebenarnye beberapa hari lagi aku akan terima Diva (Pop Art) Ring Sling beli dari JumpsacBaby.com ...ye, selepas menelek2 beberapa design di beberapa buah kedai online, aku pilih yang ni...sukeeee!Tak sabar nak babywear pakai RS ni!Buat masa ni, RS ni buat aku happy sgt2!

16 ulasan:

zh-ena berkata...

cantik la lina combination colour bby sling tu

Mummy ranger berkata...

wah..title x boleh blah..kehkehkeh..baru nak kepohci baca..rupe2nye pasal bb sling tuh..anyway, cun kaler dia.

NURUL berkata...

nice...mesti comel jek bila e-ein ada kat dlm tu..hehehe

Shareen Mohd Saleh berkata...

hahahahaha. title post memang interesting. berdebar2 nak baca, rupa-rupanya...

But the RS is nice-lah, my dear. Sweeeeet ^___^

chugie berkata...

emm x penah tengok baby slin ni, nnti cat show off cara pemaikaian dlm blog ye.. n gambar2 sekali.. mane tau terbuka hati nk beli ke..

CatlinaFly berkata...

ena; ha ah..sebab tu pilih yang ni hehe

CatlinaFly berkata...

mummy ranger: hehehe tajuk bikin kontroversi ya?wakakaka

CatlinaFly berkata...

Nurul: tu lah tak sabar nak pakai

CatlinaFly berkata...

shareen: hihihi sorry morry..

CatlinaFly berkata...

chugie: me mmg babywearer..gi kat side bar kat label,ade topik ring sling.situ ade gmbr2 ring sling e-ein sebelum ni..

Azaidris berkata...

Yummy!!! Anything dgn pink mesti cantik :)
*notice tak my mei tai stripes dia ada pink2..ada brown2

mommyYen berkata...

aw..nice la RS tu cat..hehe.nak try beli nanti,buat hadiah pada kwn2 yg bru nak ada baby..

Ibu_Khalish berkata...

nak beli gak tapi utk next baby la. mesti e-ein nampak pinky nanti. cumel2...

CatlinaFly berkata...

aza: nampak2!mei tai tu mmg marveless..harga dia pun marbeles hik hik tapi mmg cantek la..

CatlinaFly berkata...

mommy yen: takpe la,bukan utk kawan2 jek, beli utk adik kepada nathaniel sekali:)

cintaKusayangMu berkata...

catlina...ape kata lps ni try pouch plak...qis jatuh cinta kt pouch...skrg ni tgh plan nk wat sndiri RS...hehehe.....tp ntah bila la baru siap agknye...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.