Selasa, 23 Mac 2010

Beautiful kah?

Autopublished entry

Audrey Hepburn : timeless beauty..

Terima kasih kepada Shareen, Nurul, Afidah dan Kak Long Nuzula yang memberikan Beautiful Blogger Award kepadaku.Beautiful bukan bermakna dari rupa paras je, tapi org putih kata, beautiful comes from within, kalau cantik dalam kita, cantiklah luaran kita walaupun rupa paras bukan mcm Kate Moss, Gwyneth Paltrow, ataupun Iman.

Ade rules, tapi aci tak aku nak buat rule yang akhir je: State 7 things about yourself!

1.Penggemar milo .A milo baby sejak kecik sampailah dah ada baby hihi
2.Suka ambil gambar (duhhh!)
3.Suka jalan-jalan (sebab nak ambik gambar haha)
4.Tak pandai take care of baby sebab tak ada adik, so sekarang baru nak belajar( it comes naturally)
5.Suka buat lawak tak kena masa hahaha (selalunye my hubby jadi mangsa - tapi dia ketawalah jugak-kesian kot haha)
6.Sukakan benda yang cantik2 (who don't?)-sebab nak amik gmbr gak la hahaha..
7.Korang nak tahu, aku pernah masuk maktab (KPLI) selama 3 bulan sebelum dapat twrn kerja vet gomen ni!Kalau tak dapat offer kerajaan, sekarang aku dah jadi CIkgu TESL sekolah rendah (ngaaa...!)

Terima Kasih Daun Keladi, Ada Award bak mai sini lagi hehehehe..

Pic dari Google Image

Kalau kat Malaysia, suka tgk Wardina : ).

7 ulasan:

Syigim berkata...

wah..rata2 nmpaknya blogger2 cun dpt award bootiful blogger ni hihihi...

mommyYen berkata...

wah..congrat cat,dah dpt award blogger cun lagi tu..hehe

firahadifa berkata...

eh.. kite pon bagi u awards nie taww..

Ya Allah........ kite lupa kite kena email gamba kat u........

patut la rase cam x kena jer......... aduh.. x pa la. nk wat cam na kannn

chugie berkata...

wah..dah ramai dpt award ni kan.. special for beautiful blogger, espc mommies!

paij188 berkata...

kitepun dapat dari syigim. memang musim agaknye..

Liz Rohaizat berkata...

Hi Cat. dpt ur blog link from my Nuffnang. awak org yg sama kat Pack Me Love kan? patut la mcm familiar je.

nice blog you have here.

zh-ena berkata...

ena pun suka tgk wardina
cantik suci jea kan

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.