Rabu, 17 Mac 2010

Double happiness: She's well now & Buffered earning ke-18!

Alhamdulillah, E-ein dah sembuh, baru petang ni...Malam tadi lepas mamam ubat dia muntah, rasenye bukan sebab sakit, tapi sebab dia tak suke ubat batuk yg aku kasi tu...Thanks kepada semua kawan2 yang mendoakan kesihatan E-ein...

Dan bulan ni bulan Mac, dan aku dapat buffered ke-18 dlm bulan ni.Baru cek semalam.Kebetulan pulak, 18 Mac(esok) ni first besday E-ein .Thanks Nuffnang!

Suka makcik hihihi..baru minggu lepas post entry, dapat 8 buffered earning masa tu...

**PSSSTTT: teringin nak buat giveaway sempena birthday E-ein, tapi belum confirm ape ke jenis give away tu...hadiah dah ade plan dlm kepala dah ......cadang nak wat yang mudah2 je:)..kawan2 rasa camne?Leh cadangkan tema(dan hadiah) yang sesuai?

24 ulasan:

CikLilyPutih berkata...

congrats! tapi kite jeles okeh!

Miss Q berkata...

wahh.. givewaway! buat! buat! buat!

mama tisya berkata...

wah byknye buffered earning..sila2 buat giveaway yg senang2...hehehehe

kakchik berkata...

wow! tahniah sekali lagi sebab e-ein dah makin sihat dan juga 18 buffered yg sedang running skrg ni. hebat tu blh dpt 18. nanti bila dah metered mesti banyak sakan. berbaloi.

@e_da berkata...

wahh meriah buffered earning dia. jelesnya.. rezki eein.. hehehe

ezan berkata...

alhamdulillah eein dah..

wah bestnya dpt buffered earning byk2 tu.. masyukkk.. bila la ezan nak merasa ni..

Uda berkata...

tahniah.. betul2 lebat ni..
giveaway! hehehe.. buat jangan tak buat

chugie berkata...

wah..makin banyak tu cat.. alhamdulillah..rezeki kn..

Nadiah Sidek berkata...

congrats catlina! bila org happy, automatik sy pu jd happy :D

mommyYen berkata...

tahniah cat..
buat giveaway lah yer..hihik

Tukang cerita berkata...

akak tk join nufnang....
:)
~motif bagitau? hahhahahha......

CatlinaFly berkata...

cik lily: terima kasih, kebetulan je tu, memang nuffnang bermurah hati bulan ni, ramai gak dapat tu, janji blog selalu update

CatlinaFly berkata...

miss q: dah buat..heh thanks for joining!

CatlinaFly berkata...

mama tisya: sila join, dah buat dah :)

CatlinaFly berkata...

kak chik: hehehe tak jugak byk kak chik..paling sikit buffered sy pernah dapat, rm0.25 sen hihi..agaknye masa dapat buffered tu, blog tak update kot..

CatlinaFly berkata...

Ae_da: alhamdulillah, nanti jgn lupe join giveaway ye..

CatlinaFly berkata...

ezan: insya Allah nanti adalah tu :) tggu je..sy pun dekat setahun baru dapat buffered ni( tapi kena gigih update blog lah lepas ni, tak leh bersawang, nanti buffered tu abisy gitu je )

CatlinaFly berkata...

uda: dah buat, sila join yeh?

CatlinaFly berkata...

chugie: alhamdulillah..tu nak kongsi dgn kawan2 dgn giveaway tak seberapa ni.. :)

CatlinaFly berkata...

nadaiah: sooo sweet of you :) thanks!

CatlinaFly berkata...

mommy yen: dah buat! jom join!

CatlinaFly berkata...

kak nurul: takpe akak dah kaya...hehehehehe gurau je kak ,jgn mare aaaa...

Ain berkata...

tahniah cat....

rezeki mencurah-curah ya..

Shareen Mohd Saleh berkata...

bestnyer.. congrats! bila lah nak sampai level camni agaknyer yer? hmmmm

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.