Jumaat, 26 Mac 2010

Going home...to Kluang comel!hihi! :)


Masa ni aku dalam perjalanan pulang ke Kluang, menaip entry ni dalam kete dengan meminjam broadband dari my friend Dr. Donny yang sudi memberi belas ikhsan hehehe..

Rindunya kat E-ein...rindunya kat abah dia oppps...Will blogwalking to blog kawan2 bila sampai di rumah nanti..thanks kepada semua yang sudi jenguk rumah ku wpun tuan nye tak ade...sayang korang!!!

18 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

have a safe journey!!!

Mama Adli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mama Adli berkata...

cat..esok pun saya nak balik kluang....

Nadiah Sidek berkata...

smg slmt smpai :)

CatlinaFly berkata...

mamalyna: terima kasih, dah smpi ni tapi nak balik bandar tenggara, kulai, e-ein kat sane..

CatlinaFly berkata...

mama adli: iye? tapi weekend sy kat umah mertua, umah parent ye kat kluang?kat ne ye?lama balik?kot2 leh jumpe sambil ngeteh ke hihi

CatlinaFly berkata...

nadiah: dah selamat sampai..thank you..

ieyza berkata...

naper plak plan kluang tu ader logo SAJ??
hehehe....

Izan Ishak berkata...

kirim salam ye dgn e-ein uh comel!
mesti dia rindu sgt dgn mama dia....

paij188 berkata...

alala... ciannye.. peluk cium ein tu puas-puas ye. safe journey!

mummy_ayu berkata...

seronoknya dah balik nak jumpa e-ein...mesti e-ein puka seronok....have fun dear!!

CatlinaFly berkata...

ieyza: oh..sy google gmbr peta kluang dan dlm kecepatan terus upload peta yang pertama dlm google search :) tak perasan lak ade logo tnb n saj dlm tu..takpelah, buat hiasan je gmbr ni :)

CatlinaFly berkata...

izan: dah kirim dan dah dibalas oleh e-ein dgn wet sloppy kiss!

CatlinaFly berkata...

paijj:haha..tak puas lagi gomol budak ni..dah tido la pulak hehe

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: musti2 :) thanks!

chugie berkata...

amboi.. bz nye lah mama e-ein ni ye.. moga selamat dalam perajalanan ye.. singgah lah sungai buloh minum kopi sat!

CatlinaFly berkata...

chugie: hoho singgah seremban minum petang sat..eh umah chugie kat sg buloh?kami taklalu situ la pulak :)

Mama Adli berkata...

rumah parent saya n MIL kat T6,kluang...slu balik pun weekend je...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.