Sabtu, 27 Mac 2010

Hasil tangkapan di PWTC

Sempat lah pergi ke Pesta Buku 2010 kat PWTC..itupun tak puas pergi sana sebab kejap sgt..Kami pegi sana hari kedua kursus,habis program pukul 5 petang,ingat nak terus ke sana tapi hujan lebat gila2 smpi naik kete pun goyang(ade 2 batang pokok tumbang kat hostel tempat kursus tu), so terpaksa la tunggu hujan reda.

Kami sampi ke PWTC pukul 6 petang, jalan2 kejap je, kul 8 mlm dewan kat atas dah tutup dah dan jalan2 kat dewan bawah pun kejap je dah abis.So inilah hasil tangkapan yang sempat dipancing kat PWTC...campur semua sekali, harganye below RM100..( ade hikmahnye tak duk situ lame2 lagi kot, mau aku borong buku lagi, seronok tau tgk buku byk2, murah2 lak tu..)

2 buku utk adik ipar aku, 1 set board book mini utk E-ein dan 2 buah buku cat care & dog care for me..

E-ein punya, ade 4 bijik buku kecik dlm ni..semuanye dlm BM

3 ulasan:

mummyseri berkata...

bestla walau kejap g pameran tu..
msti eein suke tgk gambo2 kt buku dia tu;)..menarik..

CatlinaFly berkata...

mummy seri: haha dah byk2, dia wat dunno je...kotak buku tu yang dia buat main! hihi

Miss Q berkata...

Best nye banyak bukuuu.. nak p sana tapi sure ramai org kan! Dan takut fulus melayang banyak2 jugeee

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.