Sabtu, 20 Mac 2010

Her teeny tiny steps..

Sekarang tgh belajar jalan...berdiri dah stabil la sikit..(15 saat tahan la ekekeke)...berjalan pulak, baru 2,3 tapak...cepat2 belajar E-ein, nanti mama bawak E-ein jalan2 pijak rumput!

Steadeyyyyy...
Makan tempe goreng tok mak buat
Anakandaku sedang bermultitasking..main puzzle sambil mkn tempe!Bertuah! hehehe

19 ulasan:

nurulazham berkata...

wah...da jalan ye??
sara pun baru2 belajar nak mapah2 kat meja2.. ;)
keep it up e-ein!!!chaiyok2..!

chugie berkata...

bestnye tengok e-ein dah bleh berdiri n menapak.. mesti teruja sangat kan cat! alahai.. x sabar nk rasa detik tu..

Fatin pun dah mula berdiri sendiri..still learning.

zh-ena berkata...

umairah pun suka mkn tempe

Emy Omar berkata...

sungguh cute bila budak2 kecik ni berjalan2 jatuh kan..good luck to u dear & Happy 1st Birthday too

mommyYen berkata...

ooo..comey nya e-ein main puzzle..

Intan berkata...

Dah ada steps nampak si comel nie...nanti jgn lupa tau soh mummy kejar satu rumah...ha ha :D

Cedap nya mamam...kak arissa nak sikit leh tak sayang :)

ezan berkata...

yeah eein dah jalan.. jom jalan sama2 ngan sarah. ajak mama dtg kl tau.. geram la tgk pipi eein tu...

mummyseri berkata...

ye akhitrnya eein da pndai pon..nnt laju je la tu berjalan..:)

Miss Q berkata...

bagusss!!!!

gagah perkasa lah anak dara sorang nih! berani2!

CatlinaFly berkata...

nurul: e-ein eksyen, dah tak nak memapah2 dah..kelakar gak tgk dia mengcangkung utk support sebelum berdiri..kalaua de kita, dia guna kita sebagai batu loncatan hehe

CatlinaFly berkata...

chugie: dah tak lame dah fatin tu :) mesti laju je berjalan pas ni , tapi nak pandai sesuatu, baby mesti demam n sakit2 dulu kan? kesiann tau..

CatlinaFly berkata...

ena: leh geng ni :)

CatlinaFly berkata...

emy : cute ! betul betul betull tapi kesian lah bila jatuh..

CatlinaFly berkata...

mommy yen: eksyen je tu, belum pandai sgt lagi..last2 mama dia yang susunkan (mama dia yang main?hehe)

CatlinaFly berkata...

intan: boleh2..sila2 kak arissa :)

CatlinaFly berkata...

ezan: sy memang gi KL esok!!KURSYUSSS!huhu

CatlinaFly berkata...

mummy seri : bestkan tgk development anak ?sekejap je dah setahun :)

CatlinaFly berkata...

miss Q : :)..bila lah dapat jumpe QZ ni :)

Shareen Mohd Saleh berkata...

Wahhh bagus2. Nanti E-ein dah laju berjalan nanti, puaslah mama dia nak kejar hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.