Jumaat, 12 Mac 2010

I go gaa gaa over this!

Adusss..lepas beli ring sling kat Jumpsac Baby, nampak Mei Tai pulak....yang ni aku amik gambar dia dari SnuggBaby.com.

Cantiknye.....kalo ikutkan memang bagus Mei Tai ni sebab bila baby bertambah besar, kita kena bahagi evenly berat bdn baby kat kedua2 bahu sebab RS support satu bahu je....cuma kalau BF, lagi senang pakai RS la dari Mei Tai..buat masa ni aku leh lagi bwk E-ein dgn RS....tapi tak panas ke ye? sebab mcm tebal je materialnye...Mei tai wearers, please comment!

Semua gambar di bawah adalah milik Snuggbaby.com

12 ulasan:

Rozy berkata...

snugbaby punya product memang state of art... ingat nak gak sambar satu nanti bila baby dah kuar... beli rr..beli rrr... leh bg testimoni

chugie berkata...

cat, nampak yg ni lebih bagus kan.. n gunakan kedua2 belah bahu kita.. so kalu baby tu makin besar, kite still leh guna ni..

tp RS senang tuk BF baby plak kn??

eii..beli dua2 kot lebih baik.. (bajet lagi kn?)

cikbedahlaser berkata...

eee selalu btol tgk akak ny blog..
wat sy x sbr2 lak nk beranak n try..
cam sronok je..
hehehehehe

Shareen Mohd Saleh berkata...

nanti my MT from Snugg dah sampai I bagitahu hehehehe

lailasani berkata...

saya ada beli mei tai snugbaby ni.. mmg bes... tp sbb jarang2 guna utk damia, mula2 letak dlm tu, damia nangis2 jugak.. lame2 ok.. dan kalo gi jalan2 memana damia selalu gak merengek2 kalo nk tido, so saya masukkan je lam meitai sambil dodoi2 terus tido.

sila ke sini utk tgk poket kanggaru(mei tai) saya.
http://lailasani.blogspot.com/2009/04/poket-kanggaru-mama.html
mmg syok je kalo bb tido lam ni.. sekrg ni mcm2 buleh custom made kat liza(owner snugbaby tu) dan dia mmg layan segala permintaan kita...

ps: kalo jarang2 babywearing, maybe anak agak rimas sbb mei tai ni mmg sangatlah melekap ke badan...

CatlinaFly berkata...

rozy: betul2..cantik giler :) (mama e-ein yang lebey2 hahaha)

CatlinaFly berkata...

chugie: sebenarnye dua2 ade kelebihantersendiri..tapi nak beli dua2? tak dok bajet la mak huhuhu

CatlinaFly berkata...

shareen; ok nanti wat enty pasal MT snugg tu tau

CatlinaFly berkata...

cik bedah : iye? terima kasih, selalu2 lawat akan dan e-ein ye? ;) ok, kawen nanti jgn lupe jemput ;)

CatlinaFly berkata...

laila: cung cung! dah gi tengok dah!:) if sy beli(kalaulah...tapi bila tah huhu), sy ingat nak wat double panel..sebelah kaler gegirl (pink ,merah) sebelah kaler boboy (blue ,green or black) so hubby leh pakai atau utk adik e-ein (kalau dpt boy hahaha)..amin!

NURUL berkata...

wah...sangat canteekkk!!!

Azaidris berkata...

i nye mei tai i tukar to buckle so cepat skit nak pakai (+ mls nak ikat2 ;))

Best je..my bby skrg 8kg. dulu pki RS tapi lama2 x thn tang shoulder tu. Now..sgt2 selesa.

Panas..so far ok je. Most of the time pakai bila gi mall. Klu gi park pun ok jgk..Tang chest part tu mmg la peluh cz bby letak kat mami, kan?

Cuma MT ni husband yg x minat nk pakai RS tu boleh le jgk sekali sekala pakai MT ni sbb senang & tak tercalar keMACHOan mereka hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.