Selasa, 9 Mac 2010

I heart ...DIVA!


Akhirnya..sampai dah RS Diva aku..syiok! Belum sempat posing dgn E-ein lagi.Balik petang tadi, E-ein dah tido...tak sempat nak menerai...beli kat www.Jumpsacbaby.com...pening gak nak pilih, last2 aku pilih design yang ni...product ni jenis kain linen blend, dan bila dipegang, rasa mcm lebih kukuh dari RS lame aku yang jenis cotton...

Oh ya ada satu lagi online shop yang jual RS, Mei tai dan SSC..aku baru jumpe..harga dia so nice dan berpatutan! www.snuggbaby.com


siap dgn wearing instruction lagi tau..



12 ulasan:

NURUL berkata...

wah...e-ein ada rs baruu...
knice aler dia!!

Nadiah Sidek berkata...

cantik la. dah la sy ni peminat pink ;)

aznitaz berkata...

cat,
nnt ambik pic ngan e-ein using new RS..nak tgoklaa camaner rupanya..

Shareen Mohd Saleh berkata...

wow so much nicer dari pic yang sebelum nie... cuba try test tengok e-ein pakai sikit ^___^

Miss Q berkata...

cantek nye kaler!! harganya 100++ jugak kan.. QZ punye RS pun da buruk. ingat nak beli ring saje la. then beli kain ikea, jahit sendiri! hahhaha..

paij188 berkata...

i got 1, bought here in Dubai, from ZOLO wear. rege leh tahan gak, AED350 (RM315) tapi kain tebal memang comfort. Tak cepat lusuh.. dunno la, but klu rege 100++ tu oklah tu. Nice colour jugak.

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

besnye..cepat2 pos gambor menerai RS baru
nak tengok ni...

chugie berkata...

wah, dah sampai ek! cepat gak kan service die.. nice color cat. emm saya pun tengah jengah2 blog yg awak paprkan tu.. mane tau kalu de berkenan di hati ke.. :D

fARahAnNa biNTi rAhmaN berkata...

Jomlah join giveaway pertama sayer…
http://mybaby-farisha.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-giveaway-birthday-present.html

Uda berkata...

cantik warna dia .. ceria jer.. mesti e-ein pun ceri kalau duk kat dlm tu.. kalau sy terpaksa beli 2.. huuu.. rabak jugak ni..

Azaidris berkata...

Wah..best!best! Cepat btul sampai. Action picas pleazzzz :)

mummyseri berkata...

catlina..mcm best plak tgk RS yg ni..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.