Rabu, 31 Mac 2010

Oh, cat!

Note! Nur Dayana Insyirah First Birthday Giveaway akan tamat pada jam 12 midnight tonite!!

Enjoy the video..hari ni tgh malas nak menaip panjang2 wahaha...E-ein saying "oh, cat!"..or so I think! :) I don't know whether she really meant it or not !

* Oh ya...e-ein pangiil abah dia, Ayah sekarang sebab anak2 pengasuh paanggil their father, Ayah.Dan lain2 perkataan, "Nak" dan "kak"(bukak).Tapi belum juga panggil mama dia, huhu..

video

16 ulasan:

sue berkata...

My ilham sampai sekarang cuma pandai panggil mama (me) dan mak (babysitter). Word papa tak kuar2 lagi dari mulut. Sampaikan hubby sue cakap balik2 mama. Sapa yang basuh berak hari2?? Wakakakaa...

chugie berkata...

cute je suara die tau..

nampaknye perangai e-ein yang suka selongkar purse memang sama ngan fatin..

firahadifa berkata...

keke.. so cute!

btw , cat .. nengok nie...

www.goldenhorsecosmetics.com

but masih under construction ...

firahadifa berkata...

silap


www.goldenhorsecosmetics.blogspot.com

x buy domain lagik :D

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
comey suaranya. bila E-ein dah besar skit, mesti dia gelak dengar suara dia time ni..hihi

Miss Q berkata...

nampak sanagt anak ayah laa niii.. QZ bole sebut "mmma-ma-ma-ma" atau "mmm-ma!" tapi "mommy" x bole lagi. Puas ajar pun x bole lagi. Mama Qisztina la puas hati sebab sebut nama dia dulu. haihhh

Miss Q berkata...

ha. baru bole tengok video! ha, cat! kih3..

siap ada muzik background tu ..

CatlinaFly berkata...

sue: oh terbalik ye..tu lah bilalah dia nak panggil mama ni

CatlinaFly berkata...

chugie: hihi budak2 sume gitu :) part of their learning..

CatlinaFly berkata...

afidah: takleh tgk la fidah..

CatlinaFly berkata...

opss....dah gi tgk dah fidah..okess..

CatlinaFly berkata...

nur: :) tulah tiba2 dia ckp oh cat tu hihihi

CatlinaFly berkata...

miss q: takpelah qas, janji tido bwh ketiakku jua hahaha

CatlinaFly berkata...

miss Q:lagu wali tu hihi

cikmin berkata...

salam cat..dah betoi la tu e-ein sebut 'cat' secara spontan...hihihi..bape kali ulang tayang ni ha..tapi mama pulak pi ajar meow..meow.. :P

CatlinaFly berkata...

cik min: tu lah sy tak perasan sy duk cakap meow..patutnye ckp la cat jugak hehehe..dah tgk video baru bperasan

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.