Isnin, 1 Mac 2010

Penang Part 1 : Layan gambar..

Souvenirs in Pasar Feringghi
Arabic Food in Feringghi

Tak byk gambar taken in my trip to Penang..sebab abis seminar kul 5 petang, pastu jalan2 kejap dah malam...gmbr2 kat bwh ni pun amik waktu malam, selebihnya, dah malas nak amik sebab busy berwindow shopping hehehe..

Masa kat sana, ku menetap kat Summit Hotel , Bukit Mertajam..nice room, spacious and grrrreattt food!Gambar2 kat bawah ni taken from our room window dari tingkat 7!

Amik!!Double king sized bed!Puas guling2 weh!Model tak berbayar: my roomate hihi

Dan ini pulak, hasil window shopping ku, beli 2 sekaligus!..hehe..dah lama nak beli tapi byk halangan cam takde saiz, abis stok huhuhu..Rupa lebih kurang dgn yang sebenar...gambar cilok kat internet..malas nak amek gmbr..Dan ini lah rupanye setelah mix and match(malu nak tunjuk muke hihihi..)

Tudung: beli kat pasar rabu Ayer Itam RM8 only
Sleeveless Dress: Beli kat Pasar Feringgi RM35
White Cardi: RM30++

21 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

lawa gambar..:-)

i_sofia berkata...

haish.. ni pegi seminar ke, pegi makan angin nih.. :)..
sofia pun balik penang sbb keje & kebetulan umah parents kat penang

chugie berkata...

amboi.. sempat lg g shopping2 ek.

cantik baju labuh tu.. sy pun teringin nak beli n pakai.. tp x kesampaian n x jumpe yg betul2 berkenan di hati.

CatlinaFly berkata...

rose: hihi thanks rose :)

CatlinaFly berkata...

i-sofia: heheh..sambil menyelam sambil gi pasar malam haha..actually bila keluar outstation mcm ni, ade lebih masa utk shopping..bukan ape, kalau dgn E-ein tak leh belek2 barang lama2 :) cian kat dia(dan abahnye) nanti tguu lama..

CatlinaFly berkata...

chugie: thanks..sy pun dah lama usya kat internet..baru ade 2 termasuk yang ni...heh..cuma tak tau nak pakai occasion ape baju cam ni..

temp. housewife berkata...

sy pun suka pakai dress labuh dgn cardigan. lama dah tak beli pun sbb kat sini dress yg dijual, terlalu labuh atau terlalu pendek. huhu

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
cantiknya baju tu bila dipadankan....
seronok dpt merasa katil king size kat otel. hihi.
saya pun suka tgok souvenir tu.

Tukang cerita berkata...

akak sukaaaaaa sgt pi penang...
:)

Fely berkata...

Hehehehe....kill two birds with one stone - gi seminar and gi makan angin sekali! Seronoknyer nengok gambar-gambar! Love that dress, very pretty! X

Nadiah Sidek berkata...

cantik la gmbr. skrg ni sy teringin lak nak belajar seni fotografi :)

CatlinaFly berkata...

nuradyani: saje2 try pakai gini hihi..first time ni ( ketinggalan ketapi.lagipun masa preggie je selalu pakai dress/maternity wear)..sy lagi senang pakai slack and jeans actually..

CatlinaFly berkata...

nur: terima kasih..mix and match tu :) senang gak ade cardigan ni kalau nak cepat, sarung je atas tshirt lengan pendek atau sleeveless :)

isha berkata...

lawa gambar
suke tgk

CatlinaFly berkata...

kak nurul: ala akak dekat je hari2 leh gi ape :)

CatlinaFly berkata...

fely: right1! :) hehehe.seminar siang je, malam merayap hihi

CatlinaFly berkata...

nadiah: jom la join!

CatlinaFly berkata...

isha: thanks :) salam kenal!

mummy_ayu berkata...

cantik la cardigan tu...

CatlinaFly berkata...

thanks ayu :) tulah tak sia2 gi penang dapat gak tangkap satu..dah lama mencari cardigan half ni..

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.