Isnin, 1 Mac 2010

Penang Part 2: Rumah Ultramama

Ultramama & catwoman oppss..catlina...Sama ke muka kami?tang mana yang sama?
bwk kwn2 sekali gi jalan umah my sis

Bila last jumpa my sis ye..oho..of course ler time cuti sekolah tu ari..seronok jumpe my nephews..Aliff kata, dia tak rindu Su Na , dia rindu baby.Amboi, bijaknye dia..pastu kami asyik dok ketawa je tgk telatah Aliff yang excited bila ramai org kat umah.Dan Amir lak, dah nak sama tinggi dgn mama dia!
(tengah kami sembang2, tetiba Aliff lari2 sambil pegang montot "Punggung terbakar!Punggung terbakar!"Haih!)
The ultraheroes

Kalau dah singgah of course lah ade buah tangan utk my beloved nephews (selain coklat dan jajans)..tadaa...

Dah lama aku wat posters ni, cuma lum sempat nak pass kat my sis...saiz dia equivalent to 11R photo print dan boleh diframekan...

Aliff excited tunjuk buku tadika, abang Amir layan je..

bye Su Na!

dan aku tukar layout baru semalam..more simpler tapi aku rasa mcm sama je loading time dia dgn yang lama..tgk lah kalo rasa tak sesuai, tukar balik lah template lama huhu..

20 ulasan:

Fely berkata...

Cat,
Sama lah muka ngan your sis. Really don't know how to explain but you can see the resemblance when you sit side by side like that. She has two boys. Wonder if you have two girls if you had another one, kan? X

NURUL berkata...

baru perasan tukar template baru...

mai, nak tanye, mcmana nak buat 'catlina kecik' tu??heheh

CatlinaFly berkata...

fely: hehe me wondering too :)

CatlinaFly berkata...

nurul: oh yang tu sy dapat percuma masa nominate mombloggersplanet utk weblog popular dulu..Jiji yang buat www.triplecolourlife.com

rasanye rm10++ satu skrg ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

cantikla poster tu..hehehhe

Uda berkata...

sekali pandang nampak seiras jer cat ngan sis.. adik beradik mesti ada air muka seiras kan.. kan.. tapi yang plg seiras..kat mata dan warna kulit yang sama cerah..

NURUL berkata...

ok tq, mai.. ;)

chugie berkata...

heheh same lah..

erk, mesti lah same kan.. kate adik beradik.. hehehe..

nice template lah cat..

temp. housewife berkata...

kalau bukak spek tu, mmg lagi nampak seiras. tapi adik beradik, acuannya tak lari sgt. :D

mommyYen berkata...

cat,cantik lah tempalte baru ni...
seronok kan jumpa anak anak buah..mesti diorang lagi excited bila jumpa e-ein..hihi

kak ina kl berkata...

salam catlina...memanglah sama muker kamu 2 beradik..satu ibu bapa kan..

gi penang memang best shopping..macam-macam ada..

kelakar tgk gelagat 2 org anak saudara kamu tu..

CatlinaFly berkata...

rose: berkenan ke, kalo ye contact la diriku hihi

CatlinaFly berkata...

uda: hehehe me gelap sikit dari my sis..itu kena flash tu yang nmpk cerah hahaha..masa kecik kitorg tak seiras pon..my sisi mcm chinese sket kalo tgk mata dia sepet sikit heh

CatlinaFly berkata...

nurul: okess..

CatlinaFly berkata...

chugie: :) sama tapi tak serupa..kalo serupa, dah jadi kembar seiras ye tak? heh

CatlinaFly berkata...

kak nur; hehe :)

CatlinaFly berkata...

mommy yen: iye?template ni nak try test je..kalo ade prob cam lmbt download lagi, ingat nak tukar lagi lah :)thanks for your compliment tapi mcm template yang lama tu nmpk lagi ceria la pulak huhu

CatlinaFly berkata...

kak ina: kat penang, pasar mlm dia jual brg2 mahal kak ina, sebab ramai tourist kan heh..rasenye pasar kat ayer itam, kelantan, bukit bunga, bukit kayu hitam n padang besar lagi gilo lah mak nak gi jalan kat sana wahahaha

Jue berkata...

uda besar la ultra amir tu... alif makin cuteee.. so skg kmi ngan ultra mama ada dua bodyguard dh. u cpt2 catlina hiihii

CatlinaFly berkata...

jue: ala leh la pinjam prince alden wat bodyguard princess i hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.