Khamis, 4 Mac 2010

psssstt...nak leg warmer free tak?

Dateline is 6th March 2010.Join now!

Dalam keghairahan membeli leg warmer, rupanye aku ade beli terlebih huhu...leg warmer rainbow ni, lagipun E-ein dah ada 2(satu mama beli, satu Mummy Ayu bagi..)...

Since bulan Mac ni amatlah istimewa kerana merupakan birthday 2 org kesayangan ku ( E-ein- 18Mac 2009, Cg Fly-19Mac..),so Mama E-ein bermurah hati nak bagi satu kat kawan2 E-ein and spread the "loveness"(ade ke perkataan ni :P) of wearing this leg warmer....Senang je, ni bukan contest tau..just tinggalkan komen " Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!" kat ruangan komen , dan cabutan akan dibuat pada Hari Ahad ni, 6 Mac 2010.Sukacita diingatkan leg warmer ini juga bertindak sebagai arm warmer, so semua peringkat umur anak2 sehingga remaja pun boleh pakai tau bila dah tak muat kat kaki!)

Ni lah rupa leg warmer nye..


Ni pulak model leg warmer...( abaikan rambut serabai tu..mama dia tak pandai nak ikat maklumlah anak bongsu, mane ade adik nak ikat2 kan rambut?kene belajar nih!)

31 ulasan:

@e_da berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

heheh harap2 dapat la mika merasa leg warmer pemberian e ein yg murah hati ni...

ezan berkata...

wah harus la nak...hehehe...

Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

Ely Hasrul berkata...

cat perluke sy mintak jugak.. utk siapa ek? dh mula la nk tamak nih hehehehhehe

mummy_ayu berkata...

sampai buat giveaway dah cat punya excited beli leg warmer..sampai terlebih...

Queen berkata...

Catlina, saya nak leg warmer tu...

ehhehehe....boleh bagi baby zack pakai...ekekkee

h4ni3 berkata...

Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!

hehehe.. tapi saya nak pakai sendiri, kat tangan.. mesti comel kan ;)

h4ni3 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NURUL berkata...

" Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

e'ein ke yg cabut nama2 ni nnt??heheh...

Shareen Mohd Saleh berkata...

apa?! free giveaway? rezeki jangan ditolak hehehe

Catlina, saya pun nak leg warmer rainbow tuh, please? ^___^

naya berkata...

Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!

nak jugakk..nak jugakk.. nak jugakk

dZana berkata...

akak nak jugak..warmer rainbow tu.. nak pakai kat lengan masa hari sukan nanti.. hahaha...

sirna berkata...

cute je...=)

catlina, saya nak leg warmer tu!

zai kulim berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

taufidris berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

syakila berkata...

kila nak join

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

ogy berkata...

wah harus la nak..harap menang.hehehe...

Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

juniza berkata...

Catlina, saya nak leg warmer tu...

sukanyer kalau dpt..

sarah berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

ayuselalu berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

izan cute berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

simple jer

contest berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

inasepi berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

inahasan berkata...

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

segalanyer kuterima... berkata...

mau join

Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

farhanah mudzir berkata...

akak..sye ni cm brminat je ngan leg warmer 2..hehe

chugie berkata...

Salam cat,

catlina, saya nak leg warmer rainbow tu..

cantiknye, cam sesuai je ngan fatin.. :D

Jue berkata...

"Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

nak juga alden... hiihii. ni boleh guna account husbnd i lg ke contest ni hiihii tamak.. :p

(hrp2 leg warmer tu bertambah jadi 5 ke.. kot2 masuk gak nama i hiihii..)

zh-ena berkata...

catlina, saya nak leg warmer rainbow tu

heheheheh harap ada rezeki untuk umairah :D

CuppyCakeMommy berkata...

catlina,saya nak leg warmer rainbow tuh..

sebab..Mia skang busy merangkak ..dah beli knee pad tapi size yang ada kecik sangat..peha dia besar ok..so tgh meleleh air liur mommy dia kat leg warmer rainbow itu..tolong tolong..pick us..pick us..ekekek

Uda berkata...

hehehe.. dengan muka tak malu saya berkata

" Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

cintaKusayangMu berkata...

qis xleh nk mnta leg warmer tu..kang klu dpt ksian plak slh sorg xdpt...xpela..bg chance kt org lain ..lgpn darwishes dh ada rainbow leg warmer ni..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.