Selasa, 16 Mac 2010

Satu sudah ok..satu lagi belum...

Salam siaran...baru sehari tak jenguk blog dah rindu wahahaha...ku sudah sembuh cuma tinggal batuk2 je sikit.Tapi E-ein belum sembuh lagi..walaupun dia aktif mcm biasa tapi masih berhingus , batuk dan dedar(kejap panas, kejap ok)....Ari ni aku cuti lagi, esok keje...sebab ade hal penting nak kena settle kat opis.Ikutkan nak cuti lagi , nak jaga E-ein. Walaupun pengasuh memang jaga ok dan takde prob nak bagi ubat, aku lagi lega kalau dapat jaga sendiri dan tgk perkembangan E-ein.



Ni gambar malam tadi.. Ni gambar pagi tadi..(Main campak2 barang mainan dia &
ape2 je yang tercapai dari atas sofa)
Ni gambar petang ni...dedar semula badan dia

Tengoklah, kejap baik kejap demam, risau betul aku n hubby.Ade 3 jenis ubat E-ein kena minum ni..antibiotik, ubat demam dan ubat batuk.Harap2 esok dia dah sembuh..legalah aku nak gi keje.. amin..

13 ulasan:

Uda berkata...

salam
kesian e-ein masih demam lagik..
memang susah nak kebah bila kena demam dan selsema ni.. pagi nampak sihat bila waktu petang badan naik panas semula.. dulu anak pun pernah kena macam ni..hingga kena ubat yang serasi baru beransur baik... memang risau tul time tu.

@e_da berkata...

catlina bw jumpa pakar la kalau lama sgt tak baik lg.. kdg2 ubat tak serasi.. sian eein...

Mea Myra berkata...

catlina.. my doter pon demam, siap kene masuk ward.. uhuk uhuk.. skarang ni musim agaknye kan, almost semua my fren yg ada anak kecik demam, moga e ein cepat sembuh ya syg

Miss Q berkata...

elok pulak dia bertampal atas dahi. Kalo QZ dok tarik2 nak cabut. Kena tampal belakang badan

Shareen Mohd Saleh berkata...

Amin ^__^

mommyYen berkata...

sian e-ein masih demam.anak saya baru sembuh sepenuhnya hari ni..

:cahya: berkata...

gute besserung e-ein...

Intan berkata...

Hu hu...kesian nya e-ein, tak reda lagi ye.

Takpe meh sini aunty cium sikit pipi gebus dia tu...semoga hari ini lebih baik dr smlm :)

mummy_ayu berkata...

e-ein demam lagi..ala siannye..semoga cepat sembuh ye dear!!ada baca ur message kat shoutbox, tapi tak leh nak reply kat situ..amende plak yg dia pos tu..address yg ayu kasi tu, rumah ibu kat sban..nanti ayu check, apa apa ayu kasi tau..apa pun tq in advance..suspens nie...

Tukang cerita berkata...

salam....

akak doakan kalian sekeluarga cepat sembuh....
amin!

~musim kot la ni catlina...cuaca panas...sakit memacam....

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

aduhai..mmg kesian kan tgk anak tak sihat..biar kita sakit.jgn depa. siann..

moga e-ein cepat sembuh ye cayang..muah!

MamaCira berkata...

kesian tgk pic e-ein last tu..
nampak mata dia macam merah²..
mesti panas dalam..
jgn sampai kene sdut kahak dah la..
kesian..
teringat kat cira..
kalau bleh x nak ulang lagi..:(

CatlinaFly berkata...

terima kasih kepada semua kawan2 kerana mendoakan kesihatan kami anak beranak...will blogwalking to ur blog soon :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.