Jumaat, 2 April 2010

8 minggu!

Haha..no, no, no..bukan aku ye yang preggie!Tapi gambar di atas memang gmbo scan E-ein...Gmbr hiasan,jgn mare aaaaa....Tahniah buat kawan seopis aku(dia tak de blog)yang sekarang pregnant 2 bulan....kawen bulan 10, tahun lepas..cian dia tau, tgh sakit2 bdn ni, sebab dlm 2 minggu ni dia sibuk berkursus, mujurlah dia dah wat test sebelum gi kursus.Kursus yang dia pegi tu boleh tahan lasak (Kawad kaki, lari, ade ujian kelenturan tubuh lagi)....walaupun masa tu doktor tak nampak bila scan, instinct dia membuatkan dia menarik diri dari aktiviti2 kat kursus tu...

Antara koleksi Pa & Ma dan Baiboo (aku sign up kat Guardian-member patutnye dapat gift dekat2 anak nak lahir, smpi sekarang aku dapat majalah je, gift tak pernahnye dapat...ade yg dah jadi member n pernah dapat gift for baby tak?).Aku nak kasi kat kawan aku tu..aku lak yg excited!

8 ulasan:

zue comelz berkata...

is it my classmate, kak zana?????

Rya Rizyana berkata...

saya penah dapat mummy tummy box from baiboo...
http://akuyangria.blogspot.com/2009/09/mummys-tummy-box-from-baiboo.html

jus isi form kat baiboo.com.my. tp time saya tu kena collect box kt opisnya kt pj

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam cat..ha!ha!k.atie ingat cat pregnat lg...rupa2nya...tipah trtipu!!!hikhik

temp. housewife berkata...

la...ingatkan Cat yg pregnant tadi. congrats to ur friend.

AntuGorgon berkata...

tummy box from baiboo pernah kudapat, dpt mesej mintak collect kat guardian store. mcm² isi kandungannya.. tajaan.. :-)

http://adedory.blogspot.com/2009/06/your-free-mummys-tummy-box.html

mummy_ayu berkata...

sabar jelah..terkena sudah..ingat e-ein nak dapat adik..

Miss Q berkata...

mujo jgk lah dapat mag. sy ni sampai sudah menantang baiboo belaka x dapat2!

Shareen Mohd Saleh berkata...

wahhh gambar penuh controversy. baru nak congrats Cat tadi hehehe

I pernah register baiboo but rasanya tak pernah collect. Rugi. Takper, next time. Oh, and congrats to ur friend ^___^

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.