Ahad, 4 April 2010

Bila April.....

Biarkan gambar bercerita..eceh!....Terima kasih Nuffnang! :)

Buffered Earnings on April...

Metered Earnings on April..

Maksud Buffered dan Metered Earnings ada di sini.

Peserta kategori B Nur Dayana Insyirah's First Birthday Giveaway akan diupdate esok atau lusa k...

9 ulasan:

chugie berkata...

wah..byknye.. tahniah!

Uda berkata...

alhamdulillah..

uiii .. byk nya.. murah tuk rezeki.. tahniah..

Miss Q berkata...

sy rs sy ada join giveaway ni tp dah x ingat kategori mana. B la kotnyw. nama x appear kat A.

rezeki ina ekk.. dah penah cash out ke?

CatlinaFly berkata...

chugie: macih..byk memang byk, tapi bukan semuanya RM tau..ade gak sen sen :)..tapi sy bersyukur..sen pun rezeki ;) takde sen, takde ringgit

CatlinaFly berkata...

uda: moga uda dan family pun sama..:)

CatlinaFly berkata...

qas: ha..ade2..qas kat kategori B..first peserta lagi utk kategori tu..

be;um pernah cashout lagi..nak tunggu byk sikit lagi buat modal beli mei tai hehehe

kakchik berkata...

punyalah banyak!

CatlinaFly berkata...

kak chik: rezeki :)

aiDieNa berkata...

Wahhh.. pas sini siket.. hehehe ;;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.