Selasa, 13 April 2010

E-ein's New & Preloved Baby Items to let go!

Kemas2 brg-brg E-ein, jumpa la beberapa item yang samada pernah guna atau tak pernah guna langsung....ade juga mainan yang E-ein tak berapa gemar nak main..I hope to find new owner that would put them to a good use...:)....(klik gmbr utk imej lebih besar k...)Booking valid utk 2 hari je k..

Coolababy Cloth Diaper-sold to eida
New
Sy beli 3 CD, 1 ni je belum guna
Dapat 1 insert dan beg plastik Coolababy
Normal Price RM29 - RM32 utk 1 CD + 2 Insert
My price: RM15.00 with 1 insert
Pos ekspress: RM4.50
Poslaju: RM6.00

Anakku Soft Cloth Book-sold to eida
Used (7/10)-washed it already
Colourful picture to trigger baby's eyes
to sell: E-ein sukakan hard book sekarang..tak suka cloth book dah..
I bought it by RM49.90
My price now: RM12.00
Poslaju: RM6.00

Fiffy Newborn Mitten and Booties
New
Tersalah beli saiz masa E-ein umur 4 bulan...
Normal Price : RM8.50
My Price now: RM4.00
Pos ekspress: RM3.00

Fisher Price Colourful Shape Sorter - booked by siti
Used (9/10)-excellent condition sebab selalu clean after play
& complete set(dlm gmbr ade satu tak cukup
sebab termasuk belah dalam box nye.)
Reason to sell: E-ein got new one, so dia takmo main yang ni dah
I bought it by RM49.90
My price now: RM20.00
Poslaju: RM6.00

Animal Kids Leg Warmer Rainbow - booked by siti
New
E-ein got so many dah leg warmer ni,
yang mama dia beli, yang kawan2 mama kasi hadiah lagik..hihi
Bought it at RM10.00
My price: RM6.00
Pos ekspress :RM4.50
Poslaju :RM6.00


Miki House Leg Warmer Cars - sold to eida
New
E-ein got so many dah leg warmer ni
Bought it at RM14.00
My price: RM9.00
Pos ekspress :RM4.50
Poslaju :RM6.00

The First Years Thaw and Warm Cup(Manual) - booked by ina manshor
New
Dulu beli utk warmkan EBM..tapi tak kesampaian...
Beli pada harga RM39.90
My price now: RM20.00
Poslaju: RM6.00

Wooden Puzzle - booked by siti
Used(8/10)
E-ein suka sepah2 dari main bendalah ni hihi
suitable for 1-3 years old
Beli pada harga RM20.00
My price now: RM10.00
Poslaju: RM6.00

Jika berminat..email sy di catlina7@yahoo.com okeh?:)

4 ulasan:

@e_da berkata...

saya berminat dan dah email pada catlina..

CatlinaFly berkata...

k..dah reply..thanks eida :)

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
ala..saya lambat. suka tgok leg warmer tu. :)

chugie berkata...

banyak nye barang e-ein nak d let go kan..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.