Ahad, 11 April 2010

Hak mama hak E-ein jugak!

Buku E-ein menimbun byk, tapi buku mama jugak yang dia conquer!Ni salah satu buku "cat" aku yang E-ein suka..sebab byk gambar kucing yang omei tomei!

Ciumm...sayaaaang cat!

Respek dgn E-ein ni sebab kalau belek2 buku, buku tak koyak..kecuali buku yang dia dah boring baru dia ganas2 belek buku tu..
Muuuaaahhh sayyaaaang cat lagik!

Muke concentrate...bibir ade bekas luka lagi tapi nmpk mcm takde problem nak makan or minum..
syabbaaasss mere beti, syabbbaaasss!

15 ulasan:

chugie berkata...

bagusnye e-ein x koyakkan pun buku tu ye.. kalau fatin, abis dah tu.

CatlinaFly berkata...

chugie: tu lah wonder jugak kenapa dia tak belasah buku tu cukup2 hehehe...sy rasa kan, e-ein tak koyakkan sebab dia fikir, kalau dia koyak buku tu, camno nak tgk gmbr2 cat omei tomei tu nanti hihihi ..haha kot je lah :)

Miss Q berkata...

kuat mencium cik e-ein nihh

firahadifa berkata...

bagusnyer dia suke baca buku.. si farrihin bile kite buka buku jer dia tutup!!

Mama Adli berkata...

comelnye...adli pulak everytime klu nampak gambar atau kucing sebenar...dia akan buat bunyi ...."aaaummmm"...

lailasani berkata...

hehe... same ngan damia, tak koyak buku kecuali kalo dah boring.. hehe...

CatlinaFly berkata...

miss q: jaga jaga QZ hahahaha!(gelak jahat!)..irsyad, baby boy yang pengasuh jaga sekali tu hari2 kalau jumpe, dicium dek e-ein!

CatlinaFly berkata...

afidah: suke tgk gambar je tu fidah ;) ..semoga dah besar nanti farihin & e-ein sam2 rajin baca buku :)amin

CatlinaFly berkata...

mama adli: hehehe jadi bunyik rimau lak ye..

CatlinaFly berkata...

laila: tgklah buku yang satu lagi(yang kaler2 ade nombor tu...)kulit buku tu dah ke mana dah hehee

Ain berkata...

sama minat ngan mama yerk....

kecik2 dah suka buku.....

dan besar nanti mesti bijakkk mcm mama jugak nie...

Izan Ishak berkata...

baguslah e-ein ni ye cat... sbb dia tau kot tu buku mama dia... bijak..bijak...

ezan berkata...

clever girl la eein ni... i like... mesti bijak nanti kalo kat sekolah.. rajin baca buku..

mummyseri berkata...

bagus eein syg kat cat..kalo hannah gamba cat ok lagi tp kalo yg real msti nangis n tolak2 cat tu..
hehehe sbb penah ada sekor kitty gesel2 kt dia pastu cakar n gigit manje gitu kt kakinye..lgsung tamo terus takottt;)

@e_da berkata...

bagus eein suka baca buku.. sama ngan mama suka cat ya... kalau mika dah lama kertas buku tu hancur dikerjalan

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.