Jumaat, 16 April 2010

Ke UiTM esok!


Esok aku akan ke Shah Alam, ikut Cg Fly hantar adik (Ijad) ke interview pengambilan student Ijazah A & D (Art and Design- Seni dan rekabentuk)..Suratnye check kat internet malam tadi :)...Go go go Ijad, good luck!!!!
(Hmm...gi jkejap je, abis interview balik lah..tak bwk E-ein nih..)

*Kalau ada kawan2 yang ade adik/sedara mara yang apply Uitm, dah leh check kat sini.

7 ulasan:

chugie berkata...

wah.. tahniah tuk die!

itu ex-U saya.. huhu, mesti bangga jd student Uitm!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

kalo pegi hari bekerja, leh eliss belanja minum :)

mariaariffbaby.com berkata...

ni ex-u my hubby..
kita tumpang bangga la (kita ex-upm)

btw, good luck yer for ur adik

ICA berkata...

ehhh sama la kita....ex-uitm shah alam student...hidup uitm! wooohooo.

Mak Su berkata...

tahniah untuknya, caiyuk caiyuk

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ooo ke UiTM..tempat koje den. hehe
so,camne interbiu je cat? hope ok semuanya

mamaaerish : berkata...

leh la jumper.... :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.