Khamis, 8 April 2010

Kenapa ye FB blog badge tak jadi?



Aku dah buat dah FB Fan page(baru buat tadi nih!) KedaiGambarKami...tapi bila aku buat logo dan tampal kat KedaiGambarKami..gini jadinya..Kenapa ye?..hmm..ke ade prob dgn line internet ke sebab aku tgk blog2 lain pun jadi mcm aku gak ni..ade sesapa tau?

Oh ya..jom join Fan Page KedaiGambarKami utk mengetahui latest promotion dari kami!Terima kasih kepada yang dah join..ade rezeki nanti maybe leh bg diskaun utk para peminat..(bukan sekarang la hik hik..belum ade budget ke arah itu lagi sebab baru je organize 2 contest kat blog ni dan blog kedai!Insya Allah..sokongan anda amat dihargai!)


E-ein dah sihat....demam satu malam jek..:) nanti update pasal dia..belum upload gmbr dari kamera :)..

4 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

alahai..tak tahu la pulak sebab tadak fb :P

cikbedahlaser berkata...

hmmmmm mgkin sbb fesbuk yg sedang meragam skrg..klu perasan fesbuk mcm slow2 n sengal2 skit altely... tgh wat ape2 constructon agak nye.

CatlinaFly berkata...

ellismie: hehe takde fesbuk?sy dulu tak minat gak tapi bila jumpe kawan2 sekolah dan u , tu yang syok main fesbuk tu

CatlinaFly berkata...

cikbedah: ye kot..sebab seblum ni dah pernah buat, elok je badge nye ade kat blog

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.