Khamis, 22 April 2010

Lawak akrobatik

Lately E-ein suka buat camni...hehehe..


Kurang jelas dgn apa yang dia buat?Jom tgk video ni :)

*Pengasuh kata, E-ein jalan dah byk langkah juga kat umah dia, tapi kalau kat umah kami, dia nak landing dgn kami je.Maybe malam dia dah penat kot...so dia byk rehat dan tido waktu malam..

video

21 ulasan:

ezan berkata...

wah eein.. nak jadi bakal gimnas negara ke?? hehehe.. cute!

mummyseri berkata...

salam catlina..
aah la sama si hannah kalo buat gaya mcm ni...taktau la apa kononnya tu..pantau aje..mcm2 dorang ni kan..

firahadifa berkata...

kekekek.. funny2

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

alor..cutenye..
nak jd ahli gimnas ke? wekekekke

cat, kita nak wat badge leh? brapa rial eh?

chugie berkata...

ehehe.. die nak longgar2 kan otot2 badan kot ek?

wah, syoknye e-ein dah berjalan..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

muahahahha sgt lawak hehehe

CatlinaFly berkata...

ezan: hahaha tu lah..kita takut dia terseliuh leher je

CatlinaFly berkata...

mummy seri: agaknye dia tgh explore ape bdn dia leh buat :)

CatlinaFly berkata...

rose: nanti sy email k

CatlinaFly berkata...

chugie: ye lah kot hehehe

CatlinaFly berkata...

tinie: hehehehe tu lah kalau perasan, video tu goyang2 sebab sy dok ketawa :)

CatlinaFly berkata...

afidah: hihihi :)

Diamilikku berkata...

yup cat..i guess she wanna be a gymnas tuh nanti...hehehhehe...btw i like your entry on how not to get pregnant...sila sambung part 2 cepat2 yer..saya baru dapat knowledge dalam cara yang simple bila baca entry itu

Mama Adli berkata...

hehe..cat,dulu adli selalu jgk buat mcm tu...kdg2 siap blh guling2...hehe...

paij188 berkata...

org tua2 kate, die nak tgk jauh lagi ke adik dia.. hahaha! or maybe nak tgk adik die boy or girl

mummy_adam berkata...

ahahaha.. cumel :) ada bakat nie..

Mummy ranger berkata...

cutenye e-ein nih...biasalah tu cat, dorang tu tgh test flexibility badan dorang..hana oso d same...sib baik tak tertonggeng..kehkekkeh

MeL MikaiL berkata...

so comelss!

Nadiah Sidek berkata...

hihi..mcm2 aksi kan bdk2 buat. tu yg jd ralit tu tgk diorg

mariaariffbaby.com berkata...

huhuhu..
my ecah pun suka buat macam ni..
kita yang seriau..takut dia terkehel leher

huhuhu..budak2 sekarang..mmg kreatif bab main

Miss Q berkata...

takutnya la auntie dia jatuh tergeliat karang. budak2 nihh.. berani je masa kecik ekk

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.