Isnin, 26 April 2010

Patah........

Sumber: Flickr

Adeh..laptop ku ade prob sekarang nih..File windows nye corrupt so, kepada client2 KedaiGambarKami yang tgh pending tu, maybe 1-2 hari I will start my work back..rasa cam patah tangan ni ha bila laptop tak leh on!Ini pun pakai komputer opis..and if ade urgent works yang nak guna Photoshop dan lain2 keje KedaiGambarKami, kena pakai laptop Cg Fly lah buat sementara waktu..

E-ein mcm dah ok, badan dia pon tak panas lagi tapi semalam memang dia tido je, tak de bgn main2 mcm selalu.Bgn pun utk minum susu je.Harap2 lepas ni E-ein berselera nak makan..mama masakkan sup ayam + bubur nasi today..

8 ulasan:

ezan berkata...

fuh.. ingatkan tangan catlina or eein yang betul2 patah2 tadi.. terkejut gak.. hehehe...

Ain berkata...

ingatkan tangan catlina yang patah tadi.....

suspen jer tau....

Ely Hasrul berkata...

suspen aje..

bile nye e-ein demam?? ok i mmg ketinggalan.. nk kompom on badge tuh cat..

CatlinaFly berkata...

ezan: gambar tu saja wat gempak di pagi Isnin ekekeke

CatlinaFly berkata...

kak ian: hihihi sori2 ayam sori kak..

CatlinaFly berkata...

ely: wahahahaa sori ye ely!:) tapi tulah yang sy rasa bila laptop problem..byk keje pending nih..

Sally berkata...

Ishhhhhh..adoiyaiiii sakit jantung dibuat..ingatnye tangan e-ein dah tadi tu..

mummyseri berkata...

Tu la ingatkan pth tgn betol..k hrp eein sembuh sepenuhnya ye..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.