Rabu, 7 April 2010

Pemenang Nur Dayana Insyirah First Birthday Giveaway!Tahniah!

Tadaa...tak sabar tunggu esok nak announce!Dup dap dup dap..bukan peserta je berdebar!Aku pun same!Here goes.....bismillahirrahmanirrahim...

Pemenang Kategori A
(jumlah peserta 60 org)

No 20: Mama Umar!
dicabut oleh Mr. Random.org....Tahniah!!!!!


Pemenang Kategori B

(bertambah dup dap dup dap dup dap!)
Semua gambar menarik belaka...nak pilih byk pemenang tapi budget takde la dearie..so...it goes to..

Rose dan Rafiq!
yang berjaya mencuit hati sy dengan aksi senyuman manis dua beranak ini....

Keputusan juri adalah muktamad..
(2-3 malam dok pikir kira campur tolak darab ni tau...hohoho!)

Para pemenang, sila emailkan details anda ke catlina7@yahoo.com dan jika anda tidak menuntut hadiah2 ini dalam masa seminggu, hadiah akan dipasskan kepada peserta lain.Terms and conditions applied.TQ.


Dan harap semua peserta sudi menerima award tidak seberapa dari sy ini...kalau sudi, gantunglah kat rumah anda k..:)..tanda terima kasih sy buat semua yang memberikan sokongan!

26 ulasan:

Miss Q berkata...

tahniah pemenangs!

Kasihannya E-Ein demam.. nak tumbuh gigi lagi ke?

CatlinaFly berkata...

qas: mcm dah baik dah malam ni..iye la tu kot..memang ade byk nak tumbuh belah atas serentak..dlm 4 btg..:)

Izan Ishak berkata...

tahniah kepada pemenang semua...!

siannya e-ein...aunty doakan cepat sembuh ye!

mama_umar berkata...

cat!!!heheheh,masuk ni 4x tgk ur blog,rasenye xde org len nick mama Umar tuh,alhamdulillah,rezki anak2,tq again!really appreciate it..nnt saye emel k ;p (tdo dlm senyum aku mlm neh,kui3)

CatlinaFly berkata...

izan: thanks :)..mcm dah sihat tu..

CatlinaFly berkata...

mama umar: oh kena percaya lah, betul ni bukan cobaan tau!tahniah! :) sila buat entry kemenangan k..

Mr. Right berkata...

Hadiah kepada yang tolong ambil gambar takde ke? Hehe...

Momma Mia berkata...

Tahniah to rose & rafiq!!

Ely Hasrul berkata...

CONGRATS WINNERS! RAFIQ MMG PANDAI BERAKSI.. CURIK GAMBO EK.. HEHE

NNTI UPDATE STORI E-EIN OK

mummy_ayu berkata...

congrats to all winner!!
sian e-ein..demam tumbuh gigi..sekali 4..cayalah! nak besar dah kan..memang cam tu..apa pun semoga cepat sembuh dear!!

nadnye berkata...

congrats kpd pemenang.. esp to mama umar aka zety.. anak baru, rezeki la..

Ain berkata...

tahniah untuk kedua pemenang....

bestnyaaa kan....

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

salam cat..ye ke menang ni? ehehe..cam tak caya je..
sori lmbt tgk..ade keje yang perlu dibereskan pagi tadi..

thanx cat...leh la jenguk2 mei tai ke ape nanti..wehehhe...

rezeki rafiq ni...:-)
thanx again..

chugie berkata...

salam..

eik, dh kuar ye resultnye.. eheheh.. wah, tahniah tuk pemenang..

espc pot pet mek rose! tahniah ye..

CatlinaFly berkata...

mr right: hubby rose ye?hehehe kongsi la beli mei tai guna voucher tu, leh sama2 pakai mei tai :)

CatlinaFly berkata...

ely: e-ein sihat! :) sami dah sihat kan? musim cam ni bukan anak org je demam ;) anak lembu kambing kat sini pun byk demam!betul nih tak tipu tau

CatlinaFly berkata...

ayu: haa..tulah ade gmbr nanti sy update gigi atas dia tu..hehehe ;)

CatlinaFly berkata...

nadnye: ooo..mama umar namanye zety eh..ingatkan marlia :)

CatlinaFly berkata...

rose: TAHNIAAAAHHH!dah beli mei tai bgtau tau..voucher ni sah selama 5 bulan je, cepat2 guna sebelum expired!

mama_umar berkata...

cat..name mama Umar ni zety marlia,heheheh ;p

SNUGGbaby berkata...

congratulations to the winners!!

DNNA berkata...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Jom kita teruskan 'memakai' anak-anak kita ...

Dekat di hati gittew ;)

AntuGorgon berkata...

Congrat jgk dari ku kpd pemenang² dan kpd sumer ibu² yg memeriahkan... :-)
Ceria² slalu ya...

hang_lipur berkata...

owh tak prasan dah kuor post ini... apekah?? huhu takde rezeki saya... and congrats kpd pemenang!!!

kakyong berkata...

tahniah pada pemenang..

nanti kakyong tampalkan award ni di blog... suka lah tgk aksi2 ibu2 & bapak2 berbaby-wearing'..

i3na berkata...

adehhh terlewat sungguh iena..
hehe.. tima kasih ler tuan rumah... wpun tak berjaya tapi seronok dapat award yang very de special nih...

nak letak kat blog tanda sokongan pada babywearing..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.