Ahad, 18 April 2010

Penat..:(

Salam semua..I'm back..

Trip to Shah Alam is so exhausting walaupun tak jauh mana pun gi sana (3jam pegi, 3 jam balik)...nantilah aku cite nape jadi penat sgt tu..nak siapkan tempahan2 header, blog badge and photobook ni...:) good nite...

P/S: Thanks to Qastalani and my senior Kak Nik who helped a lot masa kami kat S.Alam..tqvm!

5 ulasan:

Ain berkata...

penat pun sambung buat kerja lagi ya......

cayalah....

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

tak habaq pon nak mai shah alam..huhuhu

Ely Hasrul berkata...

uit xbgtau pong turun sini (err shah alam tu xdek le dekat tp xsmpai la 3 jam hehehe)

Mama Hanim berkata...

semoga dpt rehat yg cukup ye..

chugie berkata...

siannye.. rest cukup2 k!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.