Rabu, 7 April 2010

Prizes Revealed:Hadiah-hadiah Nur Dayana Insyirah's First Birthday Giveaway..

** E-ein demam today..dah bgtau pengasuh kalau semakin panas bdn dia , call aku, aku nak bwk ke klinik..pagi tadi dah kasik ubat demam baki yang bulan lepas..hopefully E-ein tak de ape2..makin kerap pulak dia demam skrg ni..

Hadiah bagi Kategori A (1 pemenang)


1 x U.S. Softplay First Word Block Cloth Book
1 pasang leg warmer jenama Combimini "I luv Mum"
(Pemenang boleh pilih samada nak Rainbow Stripes atau Black and White Stripes)

Hadiah bagi Kategori B (1 pemenang)

1 x Voucher @ Gift Certificate Snuggbaby bernilai RM50 !
(pesanan dari Snuggbaby dan sy: voucher ini bukan sponsor dari Snuggbaby,
ia dibeli sendiri oleh sy..)

Sah utk semua produk Snuggbaby ( mengikut available stock)
Expiry date : 5 bulan selepas tarikh pengumuman pemenang.

Cadangan produk yang boleh dibeli menggunakan voucher ini
(voucher boleh diguna 1 kali shj ye):

1.Snugg Diaper Clutch = RM50 - (voucher)Rm50 = RM0 (Save RM50!)


2.Snugg Pouch Sling (basic)RM95 - (voucher)RM50= RM45 (save RM50!) 3.Snugg Ring Sling(basic) RM105 - (voucher) RM50 =RM65 (save RM50!)




4.Snugg Mei Tai (basic)RM160 - (voucher) RM50= RM110 (save RM50!)

Harga bg produk Snuggbaby di atas tidak termasuk pos.
Semua gambar di atas (voucher, diaper clutch, RS, MT dan pouch sling adalah hak milik Snuggbaby.com)

Special thanks to Liza Yaakup, Owner Snuggbaby.com yang byk membantu dlm proses pembelian voucher n (wink, wink!)

Owhhh!sy rasa jeles dgn bakal pemenang nih!haih!..good luck moms and dads...I still couldn't decide the winners..sabar ye..(ku tgh eyeing Mei tai ni huhuhu)

10 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

wow..besnye if menang..ehehehe

mama_umar berkata...

eei,best2 prezzie nye cat..sapelah yg bertuah tu =)

chugie berkata...

wah.. memang bertuah lah sape ygmenang ni cat.!

CatlinaFly berkata...

haih..blogspot mcm problem je..sy tak leh baca komen kawan2 ni..

CatlinaFly berkata...

okk..baru boleh baca nih..:)

mummy_ayu berkata...

wow..bestnya hadiah..hopefully ada la luckynya..e-ein demam lagi, sian..sekarang nie musim la..Iris pun flu & coughing balik..cuacala ayu rasa..apa pun cepat sembuh ye e-ein!

hang_lipur berkata...

wa... besh nyer... bila nak umum pemenang nie?? tak sabor rasanyer.. huhuhuhu

CatlinaFly berkata...

hang lipur: suspens suspens...esok kot hehehe :)

Aishah Megahasz berkata...

Oh..oh..saya nak itu voucher...hahahaha

paij188 berkata...

naaaakkkk!!!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.