Isnin, 5 April 2010

Saya tau saya ketinggalan keretapi...

Baru ada twitter! Thanks to Qas yang sudi menerangkan panjang lebar kepada ku..hihi ..jom tweet2..(menatang ape tweet2,hash tag bla bla bla ni pun tak mahir lagi hahaha...) ~ nanti nak wat twitter utk KedaiGambarKami pulak....wakakaka..sori laa..aku ketinggalan rupanye!

http://twitter.com/catlinaflybaby

I follow u, u follow I..gitu?hehehe..

8 ulasan:

Miss Q berkata...

thanks to u jugak sebab reply sms pasal pasta tu tadi. keh3. esok lusa nak try buat lah. cuma kena pakai susu low fat ekk

chugie berkata...

x paham gak ape ni twitter.. rasanye sy ada akaun nye..

CatlinaFly berkata...

qas: sy pakai full cream jek :) hehehe...

CatlinaFly berkata...

chugie: tu lah pasal..rasa mcm blog jugak yg best hehehe

Ieda Al-Habsyi berkata...

boleh ber tweet twett lah pas ni :)

CatlinaFly berkata...

ieda: hihi ...ieda ke yang follow sy siang tadi?nanti sy follow k..

lailasani berkata...

hehe... sy pun ketinggalan...
dan mmg akan tertinggal sbb FB pun dh bersawang... ni kalo bukak twtr, kompom akan lebih2 bersawang... hahahah...

Shareen Mohd Saleh berkata...

welcome to twitter! mwahahahaha

lelamer main twitter nie, memang akan jadi addict. sampai nak gi toilet pun kena update hehehehe

i will follow youuuuuuu (ala iklan digi)

http://twitter.com/celefinwe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.