Khamis, 8 April 2010

Sesi menjahanamkan laptop mama hehehe


Masa ni bagi mainan dia tak nak, bagi biskut tak nak, tgk kartun pun tak nak, nah aku bagi main laptop terus..memang idaman E-ein selama ni :)...


Berusaha gigih nak bukak flip laptop tu

Gaya blogger cilik keh keh keh

Amik!duduk terus atas laptop!hihi..

Sesi selepas ini ialah mengamuk/meradang sebab aku tutup terus laptop tu :)
ngeeee buli budak!wakakakaa..!

9 ulasan:

Shareen Mohd Saleh berkata...

Inilah generasi IT namanya hehehehe ^___^

Syigim berkata...

uhuk uhuk. my laptop dah berminggu berkhidmat without papan spacebar tu. ni kahfi punya keja la ni. kena tekan butang kecik kat tgh2 kalo nk space. nasib baik ade butang kecik tu!! :P

nurulazham berkata...

huhu..mase fifi kecik2 dulu penah dia duduk atas lappy tuh..(bertutup mase tu)..sudahnya screen pecah bhg dalam..terus buang ler jawabnya...sudahnye ayah dia beli desktop..amek ko....xboleh duduk2 lagi okeyh!

fauzuskamaruddin berkata...

hi cat,

samala dgn irfan...klu nampak i on laptop je mulalah die "ter ter" - komputer...tingglkan skjp abish dua key tercabut...sabau je i

chugie berkata...

emm fatin pun camtu gak.. kite sibuk , die pun sibuk gak.. x kasi kang, nangis x ingat dunia..

e-ein, de bakat ganti kan mama jd blogger tegar lah!

Intan berkata...

Ngee he he...mmg bebudak zaman la nie celik IT and gila It lah Cat...pantang nampak kita bukak, ada je nak nyelit :D

Ayooo tak pecah ka itu laptop dia dudok...ha ha !

ezan berkata...

future techie or power blogger in making.. hehehee...

5577 berkata...

aahaha.. budak2 zaman skrg kan?
lain je ngan kite dulu.. byk2 benda yg dia minat laptop, remote tv.. haha..

lailasani berkata...

hehehe... baik mama e-ein bagi main laptop. anak dara saya takleh sentuh pun laptop saya... kalo nk join tengok barney same2 pun mesti duduk 0.5 meter di belakang... kekeke...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.