Jumaat, 23 April 2010

Want this so badly!!!!

Hmm...selalu tgk white room studio ni dalam website photographer2 je...teringinnya..huhu..actually kat umah aku ade satu bilik kosong..hmm..kalau ada budget lebih, maybe KedaiGambarKami akan ada mini studio sendiri..tapi byk lah nak kena renovate, kena cat bilik tu, kena beli backdrop,(maybe dlm 2-3 backdrop utk tukar2 kaler), flash payung tu bla bla bla...

Dah jumpa dah mana nak beli backdrop tu...so doa2kan kami supaya dapat merealisasikan impian nak ada mini white room studio (real punya) sendiri...kalau byk dapat job, the lagi cerah peluang nak adakan studio ni..(huhu mana satu ni, nak upgrade lens dan kamera lagi wuaaa..)

Dapat cam ni ok gak for starters..



9 ulasan:

Mummy ranger berkata...

insha allah, ada rezeki sure akan tercapai impian tuh nanti...amin.

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

takpe cat.. berangan mat jenin dulu..nanti ade rezeki..insyaallah akan dimakbulkan..

sy aminkan dulu...Aminnnnn

ezan berkata...

good luck catlina.. isyaALLAH ada rezeki satu hari nanti... amin...

firahadifa berkata...

amin........

mummy_ayu berkata...

insyaallah...amin!!!suka tgk pic taken kat white studio...

Farra Rizal berkata...

Jom join blog kite yg baru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile niey

Ni blog baru saye…

http://terataimewangi.blogspot.com/

ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

Ein Frenoz berkata...

chantek...
mudhn cita2 u tercapai..:)
amin..

CatlinaFly berkata...

kawan2..macih :) amin dgn doa2 kalian tu..huhu..dah bincang dgn cg Fly tadi, dia kata boleh tapi dgn syarat, dapatkan byk job dulu , baru beli brg2 neh :)

mama_umar berkata...

insyaAllah x mustahil 1 ari nnt korg blh ade bende2 tu =)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.