Jumaat, 28 Mei 2010

Bila E-ein jalan-jalan


Pagi tadi, trykan another tutu to E-ein.Longgar sikit,sampai londeh2 tutu tu sebab laju sgt budak ni berjalan!

Terkedek2 itik gembo gembo..tutu dah londeh di hadapan ittewwww...takpelah, janji dah takde jatuh2...(hmm..kena order lagi tutu saiz E-ein ni..hehehe)
Pemandangan yg menyakitkan mata aku...biasanye depan umah hijauuuu je...rumput depan rumah diracun!Tak eco-friendly langsung!Aku dah ckp kat mereka yg terlibat soh potong, dia pi racun pulak aih...nak keje senang lah tu!

Yang ni pulak, masa kami kat Kluang Mall petang tadi, tgklah gelagat E-ein, kadang2 sampai tak terkejar dah..kat rumah pun, mcm nilah dia, mana nak duduk diam satu tempat dah, kita ke dapur dia nak ikut, ke bilik air pon nak itutttt!!! :)

Oh ya..dah jumpa kasut yang E-ein muat ngam-ngam semalam..beli dua terus!hihi..yang putih pink dan biru kat dlm gmbr n video ni...

video

12 ulasan:

Wan Anie berkata...

comeynyer tutu tu....

kak aisyah nak pinjam boleh? :D

rynas berkata...

ehh mana beli tutu tu comei...

chugie berkata...

comelnye tutu tu cat.. mane cat beli tu..
like belle punye je tu kan??

gitu lah nama nye budak dah dapat kaki cat.. x duduk diam dah!

temp. housewife berkata...

E-ein is so cute in tutu!

dZana berkata...

wah dah rehat mama n abah e-ein.. tak yah dukung2.. hihihi..mama n abh tentu bertmbh slim.. coz hari2 main kejar2 dgn e-ein..

Miss Q berkata...

auntie nak pinjam, boleee

Izan Ishak berkata...

tak terkejar dah bila e-ein asek jalan ye! bby baru dapat kaki mmg seronok sangat....

Emy Omar berkata...

Owh..orang baru dapat lesen macam tu la gayanya ye..tak mahu duduk diam.Cute la tutu tu..beli kat mana ye? nak cari juga la untuk Mia kita..

Shareen Mohd Saleh berkata...

Awwwwwwwwwwww so very, very cute lah E-ein in tuu tuu. And yeay dah jumpa kasut for E-ein too! ^____^

ima-life berkata...

sukanya..tengok so cute!!!

Ummi Ummair berkata...

So cute la E-ein..bila boleh jumpa dengan Ummair ni?

ann @ hatiberbunga berkata...

comelnya tutu e-ein..
auntie nk pinjam, nk bagi anak auntie pakai kejap, bleh? hehe..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.