Selasa, 11 Mei 2010

Dah start dah...

Tido sambil berfikir..esok nak buat ape ye?


E-ein ni dah jadi anak abah balik dah...kalau abah dia takde/belum balik sekolah, ok je main dgn aku,menyusu, tgk tv bagai.Pantang abah dia ada, nak menempek je dgn abah dia.Nak tido pun dgn abah dia ..(hehe napelah tak tukar lampin dgn abah sekali E-ein kih kih)..

Paling aku tak tahan nak gelak, dua tiga malam ni Cg Fly tak cukup tido...sebab E-ein tak nak tido kecuali dgn abah dia, E-ein tak nak aku enjut buaian dia!Siap marah2 kalau dia nampak muka aku..bila abah dia take over, dia menyanyi2 kecil mcm gembira sgt abah dia yang enjut.Tapi kesian kat abah dia la..kadang2 E-ein bgn tgh malam, abah dia jugak yang dia kejut hehe..

11 ulasan:

firahadifa berkata...

farrihin pon chenggitue... carik abah dia jer.. tapi yg x tahan jer.. setiap kali poo poo carik mama dier!!

adei....

mama_umar_maryam berkata...

Umar plak ikut mood,kdg anak mama,kdg anak papa,hehehe

kucingorengemok berkata...

pipi tuuu! kena cubit baru tau >:) [hehe, sorry, jangan risau, ugutan kosong sebab geram tengok pipi]

mummy_ayu berkata...

ramai org kata, kalu girl akan jadi daddy's girl..iris tak pulak..kenkadang jer..tapi ok la tu cat, lena tido you..but sian gak ngan ur hubby..

Nadiah Sidek berkata...

anak abah rupanya ye e-ein..

~~@lyci@~~ berkata...

mmg anak abah ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

aduhai..mcm2 peel ye budak2 ni..:-)

Sha@Mama Tina berkata...

bagus e-in..pandai dia dera abah dia ek hehehe

Sitisifir10 berkata...

Bagi saya anak yg kejutkan abah dia malam2 adalah anak2 yang bijak!! Ahahaha...sambil ketawa kejam

chugie berkata...

e-ein still masuk buai ek.. emm nampaknye e-ein nk kasi mama die relax lah tu.. kn e-ein kn??

Shareen Mohd Saleh berkata...

Erm maybe kena beli motor bagi buai enjut seniri kot? :P

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.