Isnin, 24 Mei 2010

Dayana the ballerina


Dayana?Sape lak nama Dayana ni?hehehe tu nama E-ein lah...Nama penuh Nur Dayana Insyirah..Kalau gi berurusan kat klinik @ hospital, org akan sebut Nur Dayana.Kadang2 aku siap lupa lagi Nur Dayana adalah E-ein, sebab dok panggil E-ein jek.Nanti E-ein jadi macam mama, kat rumah famili panggil Lina, kawan2 sekolah dulu panggil Maiza, tempat keje skrg panggil Dr. Mai, nama online Catlina!huhuhu krisis nama betullah hehehe....

Ini ialah tutu utk props fotografi KedaiGambarKami akan datang..E-ein rasmikan dulu eh..hehehe...gambar ni diambik dua hari lepas..

muka budak baik

muka budak-yang-kena-umpan-dgn-botol-air-mineral-baru-dia-nak-duduk-diam

muka budak nakal


muka budak hepi

muka budak yang bertambah nakal & ada gigi kapak yang tajam!!

Later on bila dah beli kasut yang muat kaki E-ein(susah tul cari kasut/selipar yg tak longgar), kita amik gmbr atas rumput ye shayangggg.....Oh ya..E-ein nakalnye Ya Rabbi sekarang!!!Semput aku duk kejar dia sejak ada kaki ni..kalau gi shopping mall, eksyen, nak jalan sendiri.Takmo dukung, tak mo duk dlm troli sgt dah.Isnin dan Selasa ni aku kat Putrajaya, so malam tadi dah hantar E-ein umah tokmak dia.E-ein jangan nakal2 tau..syian tok mak nanti....will miss you like hell..oppss..

The tutus...


24 ulasan:

kakchik berkata...

cutenya e-ein pakai tutu. mesti ramai mak ayah yg nak ambil gambar anak2 pakai tutu, ala-ala ballerina kan...

p/s: byk sgt nama pendek tu, tu yg krisis tu hehe.

Jue berkata...

anak aku x leh pakai ni.. hikhikk

CatlinaFly berkata...

kak chik:amin...ala kak chik kami ni baru2 start bab photo shoot ni..sebelum ni byk bab design..:)

CatlinaFly berkata...

jue: kalau alden dgn adreal pakai, ape salahnye hihi..ko nak pakai pon boleh..tergoda donny nanti wahaha

Sitisifir10 berkata...

aritu jadi krisis name jugak sekejap tp skang satu dunia dah tau nama ai...huhuhu...takde la staff saya pelik bila org call nk panggil sitisifir :P

rynas berkata...

wah banyaknya skirt ballerina dia

Nadiah Sidek berkata...

cantiknya tutu tu

Mummy Dasy berkata...

tutu smpi 3... mesti comel E-ein photo shoot..

SYANI berkata...

cutenya E-Ein dengan tutu.. Anak aku tak leh la pakai benda alah tu.. habis dilucutnya...

Diamilikku berkata...

comel lahh tutu nih...duk plan lama dah nak bwk budak2 gi amik gambar kat studio..tapi alesha tak pandai sneyum...huhuhuhu

CatlinaFly berkata...

sitisifir: hehehe :) tulah..kadang2 ade kawan dtg pejabat, cari lina, tapi org tak kenal muhehehe..

CatlinaFly berkata...

rynas: hehehe ni bukan E-ein punye sepenuhnye..buat props ni :)

CatlinaFly berkata...

nadiah: ha ah cantik kan?itu yg beli sampai 3 tu!

CatlinaFly berkata...

mummy dasy: :) utk anak2 org yg photoshoot dgn sy gak ni..

CatlinaFly berkata...

syani; ha..tulah masa mula2 pakai, E-ein mcm tak nak, tapi bila bg main botol air mineral tu, terus dia lupa dia pakai tutu

CatlinaFly berkata...

su: jom, ke kluang! hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

kuitnye..tak sabar nak ade anak girl..eheheh

ezan berkata...

bestnya photoshoot pakai tutu... nak jugak!!!!

CatlinaFly berkata...

ezan: mai la sini hehehe

CatlinaFly berkata...

rose: hehehe..:) jom je pakaikan kat rafiq ekekeke

mariaariffbaby.com berkata...

omg..comelnya dia!!
i wish my ecah will wear this (as she so refused to wear skirt)..siap sebut nanak (taknak)

CatlinaFly berkata...

maria: hehehe kalau tutu dia mesti nak punye, santekkk santekkk! :)

Miss Q berkata...

Alahaiii.. best nye E-Ein da berjalan!!!!

CatlinaFly berkata...

qas: ala qas, qz pon dah berjalan kan?..tunggu sikit masa lagi nak kasi berani tu ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.