Rabu, 12 Mei 2010

Gila kuasa- apekehal?

Tih tih tih!Dengan ini sy melancarkan blog sy yang paling baru iaitu Catlina On Makan - Makan which is inspired by Kak Hana, Kucingorengemok & Hazila.Ape kaitan dgn tajuk di atas?Hehe..rasa mcm gila kuasa sebab masuk ni, ini ialah blog aku yang keenam!!!!Hihihihi!

Reason aku buat blog ni:
1.Kumpul resepi yang pernah dan bakal aku buat supaya tak lupa.
2.Bagi semangat nak masak sebab skrg ni aku saaangatlah malas nak masak.
3.Cerita pasal makan2, gi kedai makan, etc.Kalau nak cerita selalu kat Catlinaflybaby mcm tak best sebab ni blog E-ein.

Tak taulah ade org nak jenguk ke tak...tapi it's ok since aku buat pun utk tgk personally je, if ada org nak jenguk, alhamdulillah!Aku alu2kan!Nak wait and see jugak adakah blog ini bertahan lama hehehe

Dan juga aku bercadang nak buat food blog review by random kat blog Makan-makan ni.Maybe aku akan start dgn tiga blog di atas tu dulu...tootalooo!!!

18 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

kita pon ade rancang nak wat blog camni tau
tapi tunggu la nanti2

eh apelak giler kuaser
ade lgi org len gila kuasa
sampai 10 blog
ahahahaha

CatlinaFly berkata...

rose: gila kuasa takpe, jgn gila betul ish ish ish..

Mama Hanim berkata...

perhh.. byk tu... mmg super2 rajin lah..hehe2..

dbalkis berkata...

congrats..saya pun suke bab2 makan ni..bulehla singgah selalu..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

boleh la aku add di belog masakan ku jua :)

http://mieeliss.blogspot.com

Diamilikku berkata...

bolehlah kita tumpang amik resepi kalau nak masak apa2...ada juga terlintas nak buat tapi rasa macam tak cukup masa la cat..so saya akan menyokong blog cat dari jauh.....(nun di utara)..hahahhaa

mummy_ayu berkata...

6 dah blog ko cat? cayalah...ayu baru 1..nak buat 1 lagi pun cam malas je..takut tak update..he he eh..apa pun..cayalah!!

Uda berkata...

tak kisah laa.. kalu org ckp giler ker aper.. bukan suruh diorang update pun.. kan.. kan..

Nadiah Sidek berkata...

uih..byknya blog! sy 1 blog pun kdg2 tak brp rajin nak update :p

CatlinaFly berkata...

mama hanim: hihi :) takpe..sebab sy memang suke menulis :)

CatlinaFly berkata...

dbalkis: sila2..i need your support!!

CatlinaFly berkata...

eliss:ku dah review blog mu :)

CatlinaFly berkata...

su:tengkiu2..:) ngeee

CatlinaFly berkata...

ayu:yer..campur bloG kedai, blog kucing, blog harga, blog photography..last sekali blog makan2 nih..;)

CatlinaFly berkata...

uda:hihi!

CatlinaFly berkata...

badiah:blog2 lain tu diupdate dari masa ke semasa..so it's should be no problemo!

kucingorengemok berkata...

eh eh, tak perasan nama kita termasuk jugak sebagai peng-inspire! tetiba rasa macam dr fadilah kamsah, hehe >:)

CatlinaFly berkata...

lee lin: ye..sebab sy suka bc dan tgk gmbr dlm blog u :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.