Rabu, 12 Mei 2010

I Blog About...Contest

Website mombloggers kesayanganku, MomBloggersPlanet sedang menganjurkan Contest : I Blog About....

Jom join jika dalam blog anda

1.berkongsi cerita anda pergi melancong , berjalan-jalan@ sight seeing di tempat2 menarik(90% ke atas, cerita pasal jalan2).

Link dia kat sini: I Blog About Travel


2.Berkongsi cerita memasak,makan-makan, food review dan ape2 je berkaitan makanan(90% ke atas , cerita pasal makan2 @ makanan)

Link dia sini: I Blog About Food

Mereka yang terpilih akan difeatured di MBP's Hall of Fame setiap hari Isnin(travel blog) dan Selasa (Food Blog).Bukan senang nak dapat featrure/review dari Little Mama @ MBP tau..dia punya waiting list sikit punya panjang!Kalau nak cepat kena review, nilah caranya!

Sedikit fakta tentang MBP:Mom Bloggers Planet is a place where Malaysian mom/women bloggers unite. But, singles and papa bloggers are also welcome! Google Page Rank 3, Google Friends 1,140, Facebok Fans 1,000, Registered Members 1,550 and Twitter Followers 3,540.And the number is adding up, baybeh! hehee...

See?Kalau anda di featured kat MBP, you gain more traffic!

Good Luck!(geram je tak dapat masuk sebab takde kategori blog baby atau blog rojak..hehehee ku tgh tunggu I Blog About Photos @ Photography nye segment!)

6 ulasan:

@e_da berkata...

wah bestnya.. hadiah pun best

Sitisifir10 berkata...

Saya pulak nak tunggu I Blog About 'Anak Ramai' :P

CatlinaFly berkata...

siti: hihihi :)

nadnye berkata...

Cat ngan Pija dah jadi columnis glamour gitu..

AA berkata...

ye la. patut ada kategori blog rojak!! :p

indahhouse berkata...

salam catlina,
blog saya pun blog rojak. hihi. segan nak masuk contest ni. nanti2 dulu la... terima kasih menjemput. ingat jugak catlina kat saya...muah!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.