Isnin, 17 Mei 2010

Ilhan Ryan Mother's Day Lucky Draw


Organized by my online buddy, Kak AiVee.Thanks ye kak for organizing such exciting contest!

Bermula 7 Mei - 30 Mei 2010.Jom sama2 sertai lucky draw ni!

Very the simple lucky draw!(aku nak menang album gmbr tu, wpun dah ada photobook, ada lagi gmbr2 E-ein yang aku dah printn sebelum2 ni, belum beli album baru...

1) Harus jadi Follower Ilhanryan & Aivee-Emart dan add dalam Bloglist
2) Buat satu Entry yg simple (letak banner, tajuk, tarikh & link) berkenaan Giveaway/Lucky Draw Ryan ni.Optional ~ Dan pada sesapa yg agak2 nak rajin tu ade lagi 1 lagi hadiah menanti anda (maknanya peserta yg dapat hadiah lucky draw juga berpeluang untuk menang). cuma lakukan ini; - tambahkan entry spt diatas 2) berkenaan blogshop Aivee-Emart beserta 1 or 2 keping gambar product yang menarik perhatian anda.

3) Letak Banner Giveaway/Lucky Draw Ryan pada Sidebar blog.

4) Tinggalkan jejak/comment beserta butiran ini;
a) link Giveaway/Lucky Draw Ryan blog and

b) id/nama glamer follower anda

c) email anda

Good luck kepada semua yang join!!Nak tgk hadiah dia ada kat sini k!

2 ulasan:

ryan'sluver berkata...

salam cat,
tqvm buddy ;)join LD Ryan. gud luck!

CatlinaFly berkata...

ok welcome kak!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.