Isnin, 31 Mei 2010

Kat mana beli tutu?

Since ada beberapa org kawan yg tanya tentang tutu E-ein, kat bawah sekali entry ni aku letak link online shop tempat aku beli tutu tu ye?Tutu ni handmade, ada yang dah ready design(tinggal kita bg saiz pinggang anak je) dan ada juga yang kita leh request sendiri kaler malernye...starting price about RM40 and above.Masa aku beli ni, lambat sikit siap dlm seminggu sebab ada material yang takde kaler yang aku request dlm stok .Tapi tak silap aku, normally, dlm 4-5 hari dah leh sampai kat tgn kita.Aku pun tgh tunggu lagi satu tutu utk baby photoshoot ni :) maybe hari ni atau esok sampai.

Weekend lepas ni jadual penuh gak lah...

Sabtu :
8 pagi- 10 pagi
-photoshoot keluarga Laila(pememang contest KedaiGambarKami dua tiga bulan lepas..)baru ada masa nak buat photoshoot famili Laila ni....nanti aku upload gmbr2 dgn Laila and family eh..

2petang -8malam
-pegi Plaza Angsana, Johor Bahru..kenapa gi sana?adalah...nanti aku bgtau hehehe..

Ahad
7 pagi - 6 petang
Pergi hantar sepupu Cg Fly ke Kuantan, dia dapat masuk Kolej Matrikulasi Pahang(second intake).Dia ni anak yatim...dan dia agak kecewa bila tak dapat panggilan pertama, ingatkan tak dapat langsung dah...alhamdulillah..dapat juga...aku harap dia belajar bersungguh2..kaum keluarga semua doakan dia.Maklumlah dia anak yatim, semoga dia berjaya menghabiskan pengajian dan dapat kerja yang baik2...amin..

Pagi tadi baru kami gerak dari rumah my MIL ke Kluang..penat gak lah..tapi puas hati..sebab dapat buat ape yg dah diplan dgn baik..alhamdulillah..

ok..berbalik cerita tutu tadi, ada yg tny, hari tu E-ein pakai kaler lain, last entry kaler lain..sebab aku beli 2 tutu saiz E-ein, satu lagi saiz budak2 umur 6-7 tahun..total aku beli: 3 pasang tutu...so,kat mana aku beli?

Kat sini(sila klik):
TwirlPrincess.com

Nanti sape2 dah beli tutu, letaklah gmbr anak2 kat blog eh? :)

9 ulasan:

lailasani berkata...

thanks bebanyak ye melayan kami sekeluarga. sian e-ein yg dh mengantukss... dh nk balik tu baru teringat lupa nk kasik souvenir dr JB.. huhuhu...
err.. gi angsana ke?
kami pun same, tak terjumpa pulak ek... hehehehe...

CatlinaFly berkata...

laila: hehehe actually dia mengantuk + ngamuk nak naik buaian kat taman tu..abah dia tak kasi masa tu sebab takut tersepit tgn hehehe..oh takpelah, lain kali je if jumpe :)

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

cantikkan tutu ni...sesuai bangat untuk girl...kiter pun minat gak...

Izan Ishak berkata...

cantik tutu tu semua. kalau ada girl nak jgk belikan tutu... :)

mummy_ayu berkata...

ah ah..cantik tutu tu....e-ein is so cute in that tutu..mentang mentang dah pandai jalan..he he he

CatlinaFly berkata...

anje: belilah anje..memang comel :)

CatlinaFly berkata...

izan: hehehe ha ah kan..anak izan sume boys..:) tunggu adik girl nanti :) insya Allah..

CatlinaFly berkata...

ayu: jom beli utk iris!:)

Little_precious berkata...

ye arr...da lama cari nak beli tutu utk delisya..tq kak...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.