Selasa, 1 Jun 2010

Mek sibuk ...

Tgk ni masa photoshoot dgn famili Laila Sabtu lepas, ade seorang mek sibuk yang namanye dirahsiakan...

Sibuk-sibuk...tgk background kan ada org tgh berposing tu E-ein...hehehe
Sibuk-sibuk-sibuk..aiseh payung E-ein tak leh tutuplah mama!

Ni pulak gelagat si photographer (abah mek sibuk tadi)dan papa kepada model hehehe..

Ni gambar mama mek sibuk masa makan-makan kat Kluang Rail Coffee lepas photoshoot ...mek sibuk tu tgh badmood sebab kepenatan, tak dapat main buaian dan juga ada sikit2 mengantuk.


Masing2 tinggalkan DSLR dalam kete masa ni..hp juga berguna! :)hehe..


To Laila: thanks ye sudi datang walaupun awal pagi! :) Lagi gambar kat sini ye?

Sekian..

8 ulasan:

Izan Ishak berkata...

mek kecik yg dah pandai nak tolong mama smpai kepenatan ye!

Diamilikku berkata...

mek sibuk tu lah pengarang jantung mamanya kannnn

CatlinaFly berkata...

izan: hehehe very the kecoh tau mek sibuk ni..tapi buat org gewam tgk perangai dia ni

CatlinaFly berkata...

su: butul butul butul...:) next time, tak leh bwk e-ein ah..dia penat...tguu besya sikit lagi baru leh abwak semula :) leh tlg agah2 anak2 client yang tak mo senyum hhee

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

cutenye mek sebuk tu
ngan payung biru lagi tuh
ehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

bestnyer...tantek gambo2 semua...sibuk anak dara tu ek

ICA berkata...

Si kecik tu nak sibuk-sibuk sebab nanti bila dia besar nak jadi professional photog coz it runs in her family....:))

chugie berkata...

bz bebenar mek tu ye..

best nye tengok orang berphotoshoot ni tau.. bila lah den nak berfotoshooot ek?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.