Rabu, 5 Mei 2010

Mekap eyeshadow mudah @ Supermodel's Secrets!!!

Teringin nak mekap eyeshadow cam ni?



Sumber: Website Eyemajic South Africa


Cuba tgk video kat bawah...mudah je!!!



Mcm best je kan? :) Senang pun senang!Yang dalam gmbr dan video kat atas ni, brand Eye Majic.

Dan..aku jumpa produk hampir serupa,( jenama In-A-Blink Instant Eye Shadow) ada kat Malaysia ni masa blogwalking,di Supermodel's Secrets owned by Michelle Chuah.Murah je harga dia RM12 for trial pair dan RM54 for 1 box (ada 12 keping eyeshadow applicator ni).Bolehlah wat pakai gi dating dgn Cg Fly(dan E-ein hihi) atau gi dinner ahaks...!! .Bila dah sampai dan cuba nanti aku war2kan k..menjadi ke tak hehehe...


Ada byk lagi produk dari hujung rambut hingga ke hujung kaki kat Supermodel's Secret ni...Cuma setakat ni aku berkenan kat eyeshadow ni jelah..BTW, Michelle tgh mengadakan giveaway kat blog ni..Dateline 31st May 2010.Jomla join!Klik sini SUPERMODEL'S SECRET GIVEAWAY:Be A Follower of Supermodel's Secrets & WIN!



5 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

dah lama tak makeup.

SYANI berkata...

memang memudahkan... tak yah susah2 nak calit eyeshadow tu.

lin berkata...

wah..thanks for sharing!

chugie berkata...

mcm best je ni.. siap ade video lg kan? blh jd sumber rujukan ahahah..

nnti nk g terjah blog tu lah!

Uda berkata...

senang tgk diorang pakai.. cantik pulak tu..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.