Selasa, 25 Mei 2010

Menerima kekalahan....

Aku sampai rumah kul 7 petang tadi....dari Putrajaya.Kenapa aku gi sane?Sebab aku dan kumpulan aku dari tempat keje ni pergi bertanding di Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif(KIK).Kami dapat tempat ke4 dari empat kumpulan yg bertanding....tak dapat tempatlah tu kan.Actually ini kali pertama aku join pertandingan mcm ni.Kalau sape2 keje kerajaan mesti tahu ape tu KIK.Aku harap juga ahli kumpulan aku tak kecewa dgn kekalahan ini,Memang kami berdiskusi dan berlatih bagai nak rak, tapi dah bukan rezeki nak buat macamane..adatlah kalah menang dlm pertandingan kan?

Sebelum bertanding..nampak dak aku?

Berdebar2..dah start wooo..

Close up sket...

That's the sad part(tapi aku dah ok dah..terima jelah heh)..the happy part is...

1.Jumpa kawan2 classmate masa kat UPM dulu:Anim, Chai Ha, Thevanai, Zue, Kak Eton..sumenye takde blog tapi ada FB...

2.Jumpa my ex-students: gomen ne!sy tak ingat nama korang..sowwiii...

3.Jumpa Alycia kat MOA

4.(Gambar Atas)Jumpa Qastalani(sempat buat facial lagi hehehe-Qas sekarang consultant Mary Kay woooo)

5.Sempat shopping sehelai blouse kat Bazaar kat MOA HQ tu hehehe..tiap2 kali gaji memang ada bazaar kat lobi MOA, meriah!!!

K..nak tido dah..so many things happen today..penatlah...esok nak meeting post mortem KIK lak...harap2 kami dapat baiki kelemahan yg ada hari ni :)
Good nite!

7 ulasan:

Izan Ishak berkata...

hi cat...xpe2, lain kali cuba lagi ye~

Miss Q berkata...

Tadi nampak jugak bazaar tuh. Nak singgah tapi kita pun nak cepat! Ina, thanx tau sudi sedekah muka!

rynas berkata...

oh..kalah sekali tak semesti kalah selamanya. oh sudah nampak muka Cat...hehheheh

Ummi Aisyah berkata...

kalah tak semestinya tak bagus kan??nway..boleh try lagi next year

mama_umar_maryam berkata...

its ok cat..bile pernah rase kalah ni sure for the next kite akan buat lebih baik..kan?

aiDieNa berkata...

Hero kalah dulu menang kemudian..hehehe

Diamilikku berkata...

kekalahan mengajar kita untuk menjadi lebih baik....first timer kan ... tak de experience lagi...nanti2 sure boleh menang punya

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.