Jumaat, 21 Mei 2010

Sedang membaca buku ini....

Sambungan dari trilogi novel di bawah....



Sekian..good nite! :)

13 ulasan:

kak mas berkata...

bes ke buku ni? ada macam ayat2 cinta tak?

Diamilikku berkata...

writer tu my coursemate masa di UKM (tapi dia student veteran aaahhh)..hehehhe..tapi sangat baik...selalu bantu su buat assignment...n slalu saya masuk grup dia kalau ada presentation...confirm markah tinggi....

CatlinaFly berkata...

kakmas: novel ni novel epik thriller, berlaku zaman kesultanan melaka and ada unsur mengembara masa sket :)

CatlinaFly berkata...

suhana: iye? hehehee..skrg contact lagi tak?

~~@lyci@~~ berkata...

wahhh.. same like me..
alycia br ajer beli.. tp blum bc lg.. xsabar nak tau kisah laksamana sunan seterusnya..

a d r e y n i e e l i s y a berkata...

wah!!!!
cinta sufi..
heart da story...

~ Lady ell ~ berkata...

wah..semua citer tutup2 mata nih.nmpk 2 bijik mata jer..:)

~ Lady ell ~ berkata...

tutup muka*

Diamilikku berkata...

cat : dah lost contact...dan mula rasa segan..sebab dulu masa belajar tak tau pun dia ni penulis buku2 nih semua....lepas dah grad baru sedar coursemate ku glamer rupanya..

CatlinaFly berkata...

lady ell: hence, sebab tu ada salah satu tajuk buku tu, hijab :)..dalam maknanye gmbr2 tu..memamng watak2 tu berhijab, kecuali yang buku first tu.

yang buku last, watak berhijab ialah balu seorg bangsawan portugis yang mencari kebenaran di tanah melayu hehehehe

CatlinaFly berkata...

alycian & adrey: hehehe samalah kita, jumpe nanti mesti syok sembang..dgn kawan2 kat opis, baca novel RAM ni leh jadi bhn sembang!

Normaliza berkata...

saya dah baca 3 buku tu. mmg syiok abis..suka sangat dgn watak sunan tu :)

yang terbaru tu lum sempat baca lagi. kena cari masa sesuai sebab kalau dah stat baca mmg tak leh tinggal dah..hehe

dyea irdina berkata...

wah mesti beli ni...tiga dah baca cinta sufi je lom...minat sgt gan ramlee awang murshid tu...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.