Isnin, 10 Mei 2010

Tadaaa....

Errr..semalam hari ibu ke hari E-ein ye??..dia pulak yang dapat hadiah ride on toy ni hihihi...sebenarnye dah lama nak beli bendalah ni tapi belum sempat nak gi jengah ke kedai...Kejap je dia duduk elok2, pastu dia dah panjat & berdiri atas mainan ni!Huhuhu ni baby girl ke boy ni..lasak ya amat!

26 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim berkata...

comeynya alahaiiii...

Diamilikku berkata...

hahahahah..sejibik perangai ngan alesha..cuma skrg bila dah dua tahun baru dia tau erti mainan tu yang sebenarnya

@e_da berkata...

huhu bestnya eein dah bleh naik menda tu.. cute la baju eein

mummy_ayu berkata...

wah..mothers day..e-ein lak dpt hadiah..suka la dia ye!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ni mother's day ke daughter's day? wekkekek

mummyseri berkata...

salam cat..selamat hari ibu..
wah best ek eein da ada ride tu;)
msti round satu uma ni nnt..

Izan Ishak berkata...

best nye e-ein dpt ride on toy tuh...cat, rambut dia dah pnjang ye...

firahadifa berkata...

owh.... da besaq da dia.. dulu kecik jerk.. now nk naik tate sendiri.. alahai...

CatlinaFly berkata...

sari: maciiihhh hihi singgahlah sini selalu ye

CatlinaFly berkata...

suhana: tulah, bukannye dia nak kayuh dgn kaki, dia panjat pulak huhuhu

CatlinaFly berkata...

eida: hands me down tu :) baju sepupu cg fly..:)sekarang sepupu tu dah 3 tahun, so baju2 dia byk kasi kat e-ein sejak e-ein baru lahir lagi..masa baby agak jimat nak beli baju sebab dah ade baju secondhand ni :)

CatlinaFly berkata...

ayu: thanks...ditto to u too.. :) mama dia memang dah lama nak beli ni tapi abah dia kata, biar pandai jalan dulu baru beli..

CatlinaFly berkata...

rose: haa..konfius gak neh hehe

CatlinaFly berkata...

seri: happy mothers day to u too..:)

CatlinaFly berkata...

izan: ha ah dah panang..kita yang rimas tgk..nak potong sayang, selalunya ikat je tapi pas dia guling2, terbukak terus getah rambut hihi

CatlinaFly berkata...

afidah: jom la auntie fida, naik sama dgn e-ein hihi farihin nak naik sama pun mulehhh

mama_umar_maryam berkata...

cewah2..dpt kete baruu la e=ein =)

Intan berkata...

He he...terbalik lah pulok ye. E-ein best arrr dpt pressie tu, aunty nak naik boleh tak :D

Cat, Happy Mother's Day to u dear!

CatlinaFly berkata...

zety: "jom jom , umar & maryam , jom naik keretaku " kata E-ein hihi

CatlinaFly berkata...

intan: hehehe kalau tak roboh kete tu, leh je intan nak naik kikiki..tapi rasanye arissa lagi sesuwai naik muahaha(jgn kecik ati nooo..) :P

~~@lyci@~~ berkata...

wah, e-ein pandai naik ekk.. adam just tolak2 ajer.. bila naik, dia jatuh dia xmo naik lg huhu..

CatlinaFly berkata...

alycia: pandai naik hehehe pandai panjat2 huhuhu

ParkAir berkata...

bestnya ada anak... kepingin jugak!

kedaigambarkami berkata...

encik parkair: kenalah kawen dulu hehee :)

catlina

Miss Q berkata...

skrg best ek.. kat kedai memang jual kereta kecik2 (budak yang kecik-kecik pun da bole main). Kalau zaman dulu, tinggi sikit seat dia. Kaki jadi x sampai. QZ main yang turun temurun cousin dia saje. Ada la dah berumur 7 tahun kereta dia nih!

chugie berkata...

cat, tengok e-ein mcm budak dah umur 3 tahun lah dlm gambar ni.. nampak die dah besar..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.