Rabu, 23 Jun 2010

3.30 pagi...


Pukul 3.30 pagi tadi, E-ein bgn tido, minta susu.As usual kami akan cakap "tunggu, tunggu,tunggu" sambil buat gestures tunggu pakai tangan.Dia pun buat tanda tunggu.Adalah 5 saat je pastu dia berkejar bgn, gi pegang kaki abah dia yg tgh buat susu(aku tgh baring dgn dia tadi).Haus sgtlah tu...bila siap je susu dia, Cg Fly bagi kat E-ein. Nak tau ape dia buat?

E-ein berlari ke arah tilam sambil pegang botol susu, pastu dia terus baring menyusu sambil pegang botol sendiri!My, haus sgtlah tu..this is new to us..:) sebab biasanye E-ein nak kita riba dia dan pegangkan botol susu dia.Part yang berlari tu yg buat kami ketawa sakan.Dgn terkedek2, lari mcm kelam kabut je nak cepat minum susu.Kalau lah dapat rakam peristiwa pagi tadi, leh gak kongsikan kat sini hihihi...

8 ulasan:

mummy_ayu berkata...

ha ha ha..lawak la e-ein...dahaga sangat yer...Iris still BF, kenkadang je botol..but mlm memang BF...senang la..tapi bila dlm gelap..dia mcm tercari cari plus mata pejam..jom vote for iris kat blog Ayu...ma acih!!

chugie berkata...

heheh.. kalakar, agaknye die haus sangat lah tu cat. :D

Ely Hasrul berkata...

hahahahhahahhah.. xtahan g amik sdr.. hahahhaa

kakchik berkata...

salam catlina.
kakchik boleh imagine macamana e-ein berlari dengan botol susu dia sebab hampir setiap hari kakchik lihat anak sedara kakchik yang setahun lebih dan 2 tahun buat begitu, hehe.
comelkan terkedek-kedek. tentu cute habis.

The Womanish berkata...

heheheee....haus sgt tu...

my Rania pun mcm tu bila terlampau haus..

tapi dia normally akan purposely jerit, nak tunjuk power suara nyaring gitu..

Ieda Al-Habsyi berkata...

uhuhuhu!! dahaga sungguh la tu tapi si amanda bangun 2am ieda sumbatkan dia dengan nasi goreng cina, hehehe! :)

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

keciannya mesti haus sangat smp tak sanggup tak tunggu kan...

rynas berkata...

Nasib baik dia lakukan perbuatan yg tak merbahaykan

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.