Jumaat, 18 Jun 2010

Aiskrim goreng comel

Hahaha..izinkan aku perasan sket ye..sebab aiskrim goreng aku buat dulu huduh banga kato oghe kelate(tapi sedap tau-ada aiskrim yg tak sedap ke?hihi!)...so kali ni, aku guna acuan gelas pulak, gelas kaca yg tebal...

Resepi kat sini ye...

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

20 ulasan:

Izan Ishak berkata...

cantik sgt eskrem goreng ni cat...
nak 1~ tp sayang nak makan

Liza berkata...

Catlina, I tgk aiskrim goreng yg dulu, siap dh beli eskremnya..double dutch lg! Tp sampai mlm ni tak jadi2 pun. Eskrem dh tinggal suku. Huhu..

Diamilikku berkata...

tak sempat2 nak cuba lagi cat...tapi tetap nekad nak cuba jugak nanti..memang nampak sedap dan menariks

chugie berkata...

nampaksedaplah cat!

The Juggling Queen berkata...

sedapnye!! pandai cat buat.. :)

lailasani berkata...

ienaa,
sungguh kecur air liurku melihatnyeeeeeeeee.....

~~ciklinn~~ berkata...

comell nyer cat.. tu rasa keladi yer.. waduh2 heaven..

ermm satu soalan... aiskrim ni still sejuk ke pas goreng?hahaha... sbb tak pernh mkn..

Nadiah Sidek berkata...

dah lama nak buat tapi sampai skrg tak terbuat pun. isk

rynas berkata...

terliur tengok ais krim goreng tuh

Hanz berkata...

Pandainyer buat aiskrim goreng..huhu..dah lama tak pekena nih..

Ain berkata...

sedapnya nampak eskrem tue....

CatlinaFly berkata...

izan: kena makan gak izan, kalau biar cair, rugi wooo heheh

CatlinaFly berkata...

liza: heh insya Allah..akan buat gak tu

CatlinaFly berkata...

su: cuba cuba cuba, jgn tak cuba...senang giler!pernah jumpe rsepi lain dulu tapi susah sket sebab kulit aiskrim tu dia adun..

CatlinaFly berkata...

chugie @ paijj: sedaaaappppp...fuh...syioookk....luar dia raaaaanguuuppp...panas....dalam dia sejukkkk...nyaaamaaannn!hihihi...

CatlinaFly berkata...

laila: meh la dtg sini, bgtau a day early,sempat lah buat heheh

CatlinaFly berkata...

linn: luar panas, garing , rangup...dalam sejukkkk...slurrppp!hihi

CatlinaFly berkata...

nadiah, rynas, hanz: try la buat,,mudah tau...i'm sure the children will love it tau!

CatlinaFly berkata...

kak ain: :) hehe

The Womanish berkata...

nak try buat before kena berpantang lagi 2 minggu...

kalau tak kena tunggu smp habis pantang, mesti meleleh air liur...huhuhhuuu

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.