Selasa, 1 Jun 2010

Bersediakah aku melepaskanmu?(ceh jiwang !hahaha)

On your mark..ready...go!!!
Ok steadyyyy..steadeyyyyyy!

Maksud aku dgn tajuk di atas, bersediakah aku nak lepaskan E-ein jalan sorang2?Sejak dia pandai jalan aku dan Cg Fly selalu jadi superman.Laju je menjunam dan terjun tiruk kes nak tangkap E-ein yang nak tersadung .E-ein ni jenis jalan bersepah dan bersimpang siur..jalan ke depan, mata pandang lain, atau jalan ke kiri kanan, mata pandang depan..aiyohhhh!!Pernah juga aku terjatuh gara2 nak sambut dia, calar gak ah lutut.Tapi better me lah than E-ein kan?Tapi kalau dia terjatuh(terduduk/jatuh melutut),aku tgk muka dia bersahaja je..eh tak sakit ke?Ke dia tahan sakit?

Fuh!Tangkal bukak pintu, budak nakal memang begitu! ~ ini jampi tok bah E-ein kalau E-ein mengadu sakit tgn (tempat luka yg dah baik tu).Agaknye budak nakal ni memang tahan sakit kot.Pernah gak tgk dia terhantuk kat dinding atau kerusi(tak kuat) tapi dia gosok2 sendiri kepala dia hehehe!

Oppss...dah kena tangkap semula

8 ulasan:

fika79 berkata...

:) my mom pulak-tukul tangkal balik pintu, budak nakal memang begitu..huhu

Izan Ishak berkata...

hi catlina...
budak kecik baru dpt kaki mmg cam tu.. mana tau sakit...dia rilek je kalau jatuh atau terhantuk apa2... kita yg risau kn!

Miss Q berkata...

same! QZ sakit pun atok nyanyi gitu. tp part awl tu x sure sbb bunyi mcm pjg lg. part "budak nakal memang begitu" mmg dh sure!

E-ein kan adastokin tebal belang2 mama bg pakai.. jatuh confirm x sakit punyeee

rynas berkata...

sonok tgk budak2 baru belajar jalan. tak tahu reti penat ler...

Intan berkata...

E-ein nak g mana bawak payung merah tu sayang :)

Uittt kuat betul ye dia, leh tahan sakit...kalo arissa kena sikit je dah melalak, manjossss :D

ann @ hatiberbunga berkata...

hehe.. budak baru dpt kaki mmg cenggitu. kita ni yg risau lebih kekadang. hehe..

chugie berkata...

same lah kite cat.. sy ni dh jadi superwomen dah. sebab asyik nak kejor anak je.

izzatt berkata...

Salams.Games Pendidikan Online Islamik Sesuai untuk anak anda KLIK SINI Games Islamik

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.