Ahad, 27 Jun 2010

Business card

One of my recent projects, buat business card!Baru tergerak nak buat sebab rezeki dah bertambah sikit(moga bertambah2 lagi lepas ni!)...ada 3 design aku buat...


Design 1

Design 2

Design 3

Rasa korang, yang mana satu suites us best? :)..maybe nak buat depan belakang kot.Dan, design dua yang pertama tu, Cg Fly kata "Feminin sangat, buat yg simple sikit)"...hihi itulah pengkritik pertama aku tau...samalah, kalau Cg Fly buat design atau amik gmbr, aku komen gak balik!hihi!


Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

15 ulasan:

kakchik berkata...

salam catlina. kakchik suka yg no 2 dan no 3 sb nampak lebih profesional. paling efisyen yg no 3.

Ummi Hanie berkata...

salam....

Hanie plak berkenan design 1 n 2 .:) nampak ceria

Sitisifir10 berkata...

no 3..nampak serius :D but plus perkataan yg bawah dalam kad no 2 itu...

Fiza Nordin berkata...

salam cat :D

akak same ngan Hanie, suka dengan 1 & 2 ...nampak ceria dan tak skema.
sekadar pendapat,no 3 tu rase mcm tak sesuailah...formal sangat.macam terlalu berdisiplin. heheheee

ps:iyolah, cg fly kan cikgu...disiplin selalu...cikgu disiplin ke??? hikhikhikkk ampun!

sukiman berkata...

no 3 sb nampak lebih profesional dan efisyen.

Wan Anie berkata...

suka yg no. 2 cute!

saya memang jiwa feminin sungguh.. hihi

nak tempah gak business card boleh bape rm tuk 100 kpg?

email kita
comellote.corner@gmail.com

tq

CatlinaFly berkata...

kak chik: tulah sy suke no.2 tapi hubby kata too colourful dan cam feminin hihi..kenalah ikut ckp bos hihi :P..design no 3 tu, dia suka gak

CatlinaFly berkata...

ummie hanie: hihi..thanks for ur opinion..

CatlinaFly berkata...

siti sifir 10: :)..ha ah sebab tu card nye design mcm tu..utk nmpk serius...(tgh buat muke serius ni)...hihi nantilah sy try alter lagi

CatlinaFly berkata...

kak fiza: ahaa...itulah tujuan no 3 kak, memang nak nampak formal pun ;)...

CatlinaFly berkata...

kak fiza: ahaa...itulah tujuan no 3 kak, memang nak nampak formal pun ;)...

CatlinaFly berkata...

sukiman: wah sependapat dgn cg fly eh..

mariaariffbaby.com berkata...

kita suka no 3..simple but great design!

mummyseri berkata...

kite suke no.1- ceria n no. 3- formal ..

aiDieNa berkata...

Saya pilih no. 1.. sesuwaii dengan moto capture ur living coulors tu.. dan bagi saya service amik gambar nie sesuatu yg bersangkutan dengan kreativiti.. kad yg pertama tu.. simple.. kreatif.. tak serabut sangat tapi ada kaler.. kira kalau saya dapat namecard camnie.. senang saya nak ingat.. penonjolan sesuatu kad tu penting mengikut gambaran business nya.. :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.