Selasa, 15 Jun 2010

Cerita sebelum balik kampung:Skin care class by Qastalani

Date :4 Jun 2010
Venue: My house

Thanks to consultant dari Mary Kay aka my blogger friend Qastalani yang sudi datang dari nun jauh di Putrajaya ke Kluang utk memenuhi jemputan aku ni.

Walaupun jumlah peserta asal dari 5 org jadi ke 3 orang je, alhamdulillah semuanya berjalan lancar.Seronok belajar cara cuci muka, in fact this is my second time learning from Qas ni.Ada juga sesi basic mekap dgn Qas.Seronok bila dapat tau kegunaan brush, foundation,mascara,eyeliner dan lipstick yang betul!Tapi takmo lah tempek gmbr muke aku mekap kat sini sebab tak berapa pandai lagi hehehe...cam kelakar pun ada hihi..maklumlah tak biasa bermekap2 ni.Biasa calit lipstick dgn pakai celak je.

Bawah:Ni photoshoot si cikgu skincare sebelum peserta2 lain sampai!Hihihi!


Bawah: Cikgu tgh ngajo!

Bawah:Gambar beramai2 lepas abis kelas.Anak-anak murid yang kepochis hihihi

Kudapan lepas kelas.Hehe...trifle ni aku guna golden kiwi sebab stobewi abis stok tu ari....trifle ni direquest dari Qastalani.Later upload gmbr full kek ni okeh.



Btw, korang yang duk area KL dan Putrajaya leh call Qastalani utk skincare class ni ok..contact dia kat sini atau sini.Good luck to my dear fren Qas!


2 ulasan:

Miss Q berkata...

Aww.. Entry khas untuk saya! thanx Ina!

CatlinaFly berkata...

qas: hehehe..;) thanks to u too

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.