Rabu, 16 Jun 2010

Dam dam dum, traffik merudum!!

Saja nak kongsi trafik blog ni yang jatuh merudum dan menjunam semasa aku gi bercuti..hehe..bukannye nak kata ramai sgt lawat blog ni cuma average reader aku biasanye 100 org sehari..thanks to my readers...Dan kepada blogger2 lain,(termasuk aku jugak)- jangan lupe membuat kunjungan balas bila ada org datang melawat dan komen kat entry kita/tinggal msg kat chatbox kita.

Cuma satu ada yg sy tak berapa gemar, bila org singgah chatbox, dia shout"hoi!"," Nuff satu!" " Klik2" la..dan lain2 yg seangkatan dengannya.Nak tegur , tegurlah elok2...tegurlah dgn ikhlas dan jgn harap sy akan ke blog anda semata2 utk klik Nuffnang.Sy cuma klik bila sy teringin nak klik.Dan I never tell, not anymore.Jangan terlibat dgn geng Klik2 Nuffnang tau!Biarlah Nuffnang kita tak bertambah, asal jgn terlibat dgn benda2 tak halal nih!Usahalah utk menaikkan traffik dgn cara yg jujur..bukan cara nak mudah je...

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

14 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah ramai gak tu...tahniah k...cayok2

Ain berkata...

statistik akak pulak up n down....

huhuhu......

Mr. Merlot berkata...

setuju... lawati blog owg dgn ikhlas...

Yan berkata...

ermm saya jarang2 sekali dpt 100visitor per day.. seminggu nak sekalipun payah..

pasal klik2 tu... aritu ade kuar isu.. nuff akan banned mereka yg suke2 klik ni... bahaya ok

Diamilikku berkata...

wahh...leh check traffic camnih best ahhh ... saya budak baru belajar tak reti nak check traffic.... *malu*

aiDieNa berkata...

Betul tu.. betu.. betul.. betul cam kata upin ipin.. buat duit dengan halal... :)

Tukang cerita berkata...

akak tak join nufnang (belum)...

Emy Omar berkata...

tahniah ye..ramai tu

AcuRose Lil Art berkata...

ramai gak lagi tu cat.bravoo..

kak ina kl berkata...

salam catlina. Okeylah tu..ada jugak pengunjung..

alahai ruginya kamu tak jumpa kak chik..best tau dapat jumpa dia.

Semuga ayah kamu bertambah sembuh..mcm abah akak juga yer..sakit jantung..redha ajerlah kan..

sedapnya aiskrim tu..rasa cam nak buatlah.

Mama Liza berkata...

Oh, baru ku tahu... Bila org klik kt nuff tu baru kita dpt duit? huhuhu.. now I know.

*∽ IZAN ∽* berkata...

salam Cat,

welkam back. Wah lama cuti.. memang betul-betul cuti nehh!! hu hu

Colourful life berkata...

o_0 wah..byaknya...

The Juggling Queen berkata...

ade jugak orang macam tu ekkk!!?? ramai jugak reader cat ye? nak bagi semangat nih, keep it up!! :) yeah!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.