Rabu, 2 Jun 2010

Intan payung mama

Sekarang ni, kalau aku ajak E-ein jalan-jalan kat luar rumah, lepas pakai kasut je, dia akan capai payung ni.Dah jadi mcm kewajipan lak kat dia hehehe...A few snaps in front of our house semalam...

*oh ya..lately tak sempat nak berkunjung ke rumah kawan2...selain busy dgn rutin dgn E-ein, busy extra sebab dok buat photobook dan editing ni...nanti ku ke rumah anda k?

21 ulasan:

mummy_ayu berkata...

tomei sgt e-ein..montel...

~~@lyci@~~ berkata...

cat.. siyess lawa payg tu..
mana beli..

Ummi Aisyah berkata...

very cute gurl ngan payungnya

Shareen Mohd Saleh berkata...

Sangat suka gambar e-ein with shiny eyes tuh. Very, very cute!

Izan Ishak berkata...

e-ein...gigi dah banyak!!!

azzamoro berkata...

cutenyer....:)

*∽ IZAN ∽* berkata...

alahaii alahaiii.. comelllnyerrrrrrrrrrr!!!!

rynas berkata...

comeinye..cat u KL kat maner ekk..mana tahu teringin nak ambil gambo

Sha@Mama Tina berkata...

alahai e-in..comeinya dia!!

indahhouse berkata...

salam catlina,
So cute gambar e-ein tu. :)

Faheem Jr berkata...

alamak..nampak lak diapers e-ein..

Shazreen berkata...

alaaa comelnya, siap berpayung lagi..

mariaariffbaby.com berkata...

alo alo alo..
comelnya berpayung!

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: tapi tak leh lawan iris!hihihi!

CatlinaFly berkata...

alycia: kat pagoh..jom kita tuko2 payung ?hehehe berkenan payung rainbow alycia :)

CatlinaFly berkata...

ummi aisyah: hehehe..tq tq alhamdulillah..

CatlinaFly berkata...

shareen: tq :) agak susah nak pegunkan moment bersama budak yang ligat nih!

CatlinaFly berkata...

izan: yang jadi mangsanya, sy dgn abah dia ler,kena gigit!

kedaigambarkami berkata...

azza & izan: tq :)

kedaigambarkami berkata...

rynas: kat kluang..boleh je nak suruh sy dtg kl :)

kedaigambarkami berkata...

aiseh lupe log out kedaigambarkami..sowwwii2!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.