Jumaat, 18 Jun 2010

Kat mana nak beli photobook semurah RM79???

Hohoho iklan jap eh...

So..semua dah biasa tgk photobook kan?An upgrade of album and photos...sekarang ni KedaiGambarKami.com eh silap...KedaiGambarKami sedang mengadakan promosi Father's Day di mana photobook boleh dibeli dgn harga semurah RM79!Anda cuma perlu:

order photobook anda
hantar CD gambar(atau zip dan email)

kami siapkan photobook anda dalam tempoh 7-14 hari bekerja!
As easy as ABC!


Tak yah download software, tak yah pening2 nak buat sendiri!

Jom jom jom!Promosi tamat pada 25 Jun 2010!Limited order ni tau!

AKAN DATANG:
KAMI AKAN TERBITKAN CUSTOM ALBUM PULA!!
(sesuai utk gambar pengantin)

Jom tgk sample....

Hardcover 8.5 x 12 inci

Softcover 8 x 6 inci


8 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

cantik...terigin nak buat

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

CATH, LEH email keteranagan pasal photobook ni tak???berapa keping gambonyer ye???damia_nurin@yahoo.com

HaniCheLat berkata...

erm, tak perlu edit sendiri ek?

CatlinaFly berkata...

anje:sy dah email..

CatlinaFly berkata...

hani: email sy k..sy cerita panjang di emeal :)

catlina7@yahoo.com

Wan Anie berkata...

photobook ni dlm bentuk hardcopy eh?

dulu ingat dalam softcopy jer....

CatlinaFly berkata...

wan: ye...memang hardcopy :) boleh simpan dlm almari or pamerkan kat meja kopi kat umah hehe

chugie berkata...

cat, sy berminat lah..camne procedure seterusnye?? gambar2 dah ade, tinggal nak kompil kan dan save dlm pendrive buleh kan??

sy book ye!

email:zumizie@yahoo.com

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.